AmaTur: Turneu B LOT TT & NORD VEST TT - „La mulți ani! 2026 ” - Cluj-Napoca (CJ) – 17/18 ianuarie 2026 (1 Cititor)

Face tot posibilul ... și chiar mai mult decat atât ... pentru a introduce circuitul in legalitate si a putea participa din nou. Altfel, cu părere de rău, nu dorește să ne onoreze cu prezența lui carismatică ...
Orice om greșește 🙂
Grigore ar trebui să-și ceară scuze în fața tuturor .. “având în vedere ca este pasionat de tenisul de masă “
Așa ca Grigore te aștept la Cluj la masa de joc 🏓
Important .
Lăsați cearta
Ambițiile stupide
Lucian vă dorește tot binele din lume ❤️

Incă ceva și gata, că am de lucru ... "carismatic" este ceva de bine, să nu mă trezesc că-mi face vreo plângere că m-am luat de cățelul lui cu pedigree :)

Face tot posibilul ... și chiar mai mult decat atât ... pentru a introduce circuitul în legalitate și a putea participa din nou. Altfel, cu părere de rău, nu dorește să ne onoreze cu prezența lui carismatică ...
Mă bucur pt actele caritabile . Să o tină tot așa în continuare🙏 ,totuși poza pare, trucată pe calculator sau făcută cu AI. Capul este extrem de mic în comparație cu corpul și focusul nu e centrat pe bloc!
Mulțumesc din inimă ♥️ Grigore👍
Abia aștept să ne reîntâlnim🙏
fgI7tdx.md.jpg

Salutare tuturor. In data de 20 ianuarie, ora 16:00, LOT TT se organizeaza un curs de specialitate pentru cei care doresc sa invețe partea tehnică din circuitul national Amatur Romania.Sunt asteptați jucatori/non jucatori interesati de acest curs. Durata cursului, estimativ, va fi de 4 ore. Logistica necesara: laptop cu Office ( Excel ) instalat ai ceva de luat notite. Numarul de locuri nu este limitat, dar avem rugamintea sa ne anuntati in prealabil prezenta voastra in particular - Luci sau Tudor.
Instructor curs: Bădescu Tudor
Adresa : str. București nr 74 Cluj Napoca

Salutare tuturor. In data de 20 ianuarie, ora 16:00, LOT TT se organizeaza un curs de specialitate pentru cei care doresc sa invețe partea tehnică din circuitul national Amatur Romania.Sunt asteptați jucatori/non jucatori interesati de acest curs. Durata cursului, estimativ, va fi de 4 ore. Logistica necesara: laptop cu Office ( Excel ) instalat ai ceva de luat notite. Numarul de locuri nu este limitat, dar avem rugamintea sa ne anuntati in prealabil prezenta voastra in particular - Luci sau Tudor.
Instructor curs: Bădescu Tudor
Adresa : str. București nr 74 Cluj Napoca
Se plătește ceva taxă, sau donație?
Întreb pentru un prieten ... poate vin și autoritățile.

Orice om greșește 🙂
Grigore ar trebui să-și ceară scuze în fața tuturor .. “având în vedere ca este pasionat de tenisul de masă “
Așa ca Grigore te aștept la Cluj la masa de joc 🏓
Important .
Lăsați cearta
Ambițiile stupide
Lucian vă dorește tot binele din lume ❤️
Să-i urăm lui Grigore sănătate, să poată munci si el pentru un ban cinstit, să aibă cu ce-și plăti amenzile 👍🤘👻

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus