Salut, se gaseste pe undeva de unde sa cumperi un lemn bun sa iti faci o paleta?Sunt din Bucuresti,ms.
Salut, se gaseste pe undeva de unde sa cumperi un lemn bun sa iti faci o paleta?Sunt din Bucuresti,ms.
Se gaseste desigur, depinde de ce doresti si la ce preturi. Fii te rog mai explicit ca aici se gaseste cine sa te ajute.
Si........bine ai venit pe forum.
Eu, sincer nu cunosc asa ca voi tipuri de lemne sau fete, am o paleta din carrefour stiga target si o masa (tot din carrefour).Toata ziua stau si ma joc in curte cu prietenii sa mai invat ca de 2 luni joc mai intens asa.As vrea sa stiu daca e prin bucuresti vreun magazin cu fete si lemne dar deocamdata joc tot cu stiga pana invat mai bineMs. mult.
Pai.. ma gandesc asa la stilul meu, lucrez cu reverul taiat pana il asez bine si apoi incerc topspinul, care imi intra daca ma concentrez mai bine.Nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine, dar stiu sigur ca imi trebuie o fata buna pt top spin de FH, la BH trebuie sa mai invat.
Apropo, am jucat azi cu un jucator de mana stanga,mai mare ca mine (25 de ani,da nu conteaza),nu-l cunosteam.M-a uluit cum dadea cu reverulsi cu forentulbine ca am facut fata cat de cat de la 9-6 pt mine m-a batut la 9
![]()
Am si eu o intrebare. Care imi spune si mie care este diferenta la lemne dintre ALL+ si ALL- . Va multumesc
.
Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Iti spun ce stiu si eu.
Lemnele sunt clasificate in modul urmator :
DEF , ALL-, ALL, ALL+, OFF-, OFF, OFF+
Acum, cu cat mergi mai inspre DEF ai control mai bun si cu cat spre OFF+ ai viteza mai mare.
Deci, un ALL- ar avea un control foarte bun si o viteza scazuta pe cand un ALL+ ar fi fi solutia de mijloc, adica cel mai bun raport intre viteza si control.
Apropo, eu ma refeream la clasificarea facuta de butterfly. Am observat ca alte firme folosesc doar clasificari de genul DEF, ALL, OFF. E mai greu sa compari lemne de la producatori diferiti. Vezi ce-ti mai zic jucatorii mai experimentati.
Ms mult pt explicatii. Am inteles acuma care este si diferenta dintre ALL- si ALL+ . Ms inca o data.
Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
vand paleta butterfly addoy adusa din belgia folosita sub 1 ora noua noutza recomendata pentru jucatori mai profesionisti sa zic asa.. daca te intereseaza the_player067(at)yahoo.com asta e id`ul meu
Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Asta e adresa de mail nu ID.
Lemn: Galaxy Z5 VF
Fete: Bty. Tenergy 05/ Victas >01.
cumpar fete TSP noi(patrate):
X's F1 21 rosu
Spectol 21 negru
Primorac OFF+
fh Tenergy 05 FX/bh Tenergy 64