tt-shop.ro 468x60 2tt-shop.ro 468x60vivasportshop.ro 2 468x60
Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Ai voie sa schimbi paleta dintr-o mana in alta in timpul jocului?

  1. #1
    junior
    Data înscrierii
    12.04.2013
    Locație
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Postări
    147
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    7 z 2 h 10 m
    Timp online pe zi
    4 m
    Reputație
    61

    Ai voie sa schimbi paleta dintr-o mana in alta in timpul jocului?

    Am intalnit pe cineva la masa de joc care servea cu dreapta din cotul de FH si apoi muta palta in mana stanga.
    Este regulamentar?
    Va multumesc.
    www.**************

  2. #2
    senior
    Avatarul lui Ghiță Marta
    Data înscrierii
    27.08.2010
    Locație
    Tara Banatului
    Vârstă
    45
    Postări
    681
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    64 z 20 h N/A
    Timp online pe zi
    28 m
    Reputație
    325
    Citat Postat în original de EduardFoto Vezi post
    Am intalnit pe cineva la masa de joc care servea cu dreapta din cotul de FH si apoi muta palta in mana stanga.
    Este regulamentar?
    Va multumesc.
    Da... este regulamentar...

    Urmăriți acest video:



    Sent from my NEO-x7-216A using Tapatalk
    Ultima modificare făcută de Ghiță Marta; 10.08.2014 la 18:38.
    BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

    "Știu că sunt prost dar când mă uit în jur prind curaj"

  3. #3
    maestru
    Avatarul lui adimucu
    Data înscrierii
    30.08.2010
    Locație
    Sibiu
    Vârstă
    48
    Postări
    1.258
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    18 z 6 h 23 m
    Timp online pe zi
    8 m
    Reputație
    1462
    nu este... „regulamentar”

    este pur și simplu... normal

    atâta timp cât lovești mingea doar cu paleta, ai voie s-o ții și în gură, dacă ai măiestrie destulă.
    ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

    după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.

  4. #4
    Coordonator AmaTur
    Avatarul lui FlorinBN
    Data înscrierii
    05.03.2006
    Locație
    Bistrita
    Vârstă
    48
    Postări
    8.694
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    528 z 13 h 3 m
    Timp online pe zi
    3 h 55 m
    Reputație
    17614
    Citat Postat în original de adimucu Vezi post
    după câte ??tiu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.
    Si asta se poate, dar nu ai voie s-o iei inapoi ca sa continui mingea ... daca mai este cazul ...
    TEnergy 05 (FX) // Viscaria // TEnergy 05
    When everything else is going wrong ... just hit the ball on the table!

    Rule no.1 - The ball must reach the table
    Rule no.2 - The ball will return on the table


    Turnee Amatur - Bistrita ... ... Clasament - BN

  5. #5
    înțelept
    Avatarul lui grasomega
    Data înscrierii
    01.11.2008
    Locație
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Postări
    2.716
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    93 z 23 h 8 m
    Timp online pe zi
    41 m
    Reputație
    2414
    Poti sa faci ce vrei cu paleta, insa atunci cand lovesti mingea, paleta trebuie sa fie intr-o mana si trebuie sa respecti regula de a nu atinge masa cu cealalta mana. Nu conteaza daca o arunci in sus sau pe jos sau in alta directie.
    Chestia e ca nu e voie s-o arunci spre minge cand aceasta atinge fileul si vine scurta.

  6. #6
    blackbee045
    Guest
    ba parcă am auzit că și cu degetul ai voie să lovești, dacă e vorba despre degetul care ține priza pe paletă...

    după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.???

  7. #7
    Coordonator AmaTur
    Avatarul lui GeluBv
    Data înscrierii
    01.08.2010
    Locație
    Brasov
    Vârstă
    55
    Postări
    5.963
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    134 z 18 h 5 m
    Timp online pe zi
    59 m
    Reputație
    15861
    Citat Postat în original de blackbee045 Vezi post
    ....

    după câte știu, doar să arunci paleta după minge n-ai voie.???
    Este intrebare?...sau chiar esti pakistanez?

  8. Îmi place Rosetionut le-a plăcut acest mesaj
  9. #8
    mmroglobalnet
    Guest
    Diz iz za kuescion?Or iznt?.Am voie sa joc cu doua palete, una in fiecare mana? Sau cu trei palete le arunc in sus si le prind ca aia de la circ,intre timp mai dau si in minge?

    - - - Actualizat - - -

    Sa fim seriosi, domnilor.Puneti intrebari pertinente.

  10. #9
    înțelept
    Avatarul lui Antal Denes
    Data înscrierii
    02.04.2009
    Locație
    Brasov, Romania, Romania
    Vârstă
    61
    Postări
    6.129
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    148 z 19 h 31 m
    Timp online pe zi
    1 h 6 m
    Reputație
    5285
    Da poti schimba paleta dintr-o mana in alta,in cazul in care ai viteza si indemanarea necesara !
    Nu este nimic neregulamentar.

  11. Îmi place mironliviu, Rosetionut, INDISPONIBIL le-a plăcut acest mesaj
  12. #10
    senior
    Avatarul lui Marian Irimia
    Data înscrierii
    22.10.2016
    Locație
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Postări
    282
    Mulțumesc / Îmi place post
    Timp total online
    2 z 16 h 51 m
    Timp online pe zi
    3 m
    Reputație
    643
    Citat Postat în original de Ghiță Marta Vezi post
    Da... este regulamentar...

    Urmăriți acest video:



    Sent from my NEO-x7-216A using Tapatalk
    Foarte interesant... Jucatorii capabili de asa ceva sunt extraordinari...

Subiecte similare

  1. Inlocuirea paletei in timpul jocului
    De laky în forumul Regulament
    Răspunsuri: 17
    Ultimul post: 05.10.2017, 22:48
  2. E voie sa stai in picioare pe masa de joc?
    De george25 în forumul Regulament
    Răspunsuri: 7
    Ultimul post: 06.10.2014, 19:20
  3. am voie sa vin langa fileu?
    De Mihai BT în forumul Regulament
    Răspunsuri: 10
    Ultimul post: 17.04.2014, 00:29
  4. E voie sa dai din aer in timpul jocului ?
    De ErykDinamo în forumul Regulament
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 14.02.2013, 12:32
  5. Pot atinge masa in timpul jocului?
    De geo în forumul Regulament
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 07.01.2009, 14:20

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita postările proprii
  •