-
Ditu Daniel - Onesti- open.
blade: btf amultart
fh: xiom vega europe
bh: joola rhyzm 375
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumesc, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
din Onesti . Serban Liviu la open.
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 2 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Pletosule bine ai venit la open , avem si noi o prospatura (cheri)
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumesc, 4 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Referitor la postarile mele anterioare din cadrul acestui subiect, care mi-au fost mutate de moderatori in sectiunea "Amatur 2016-2017", tin sa precizez ca erau niste pareri exprimate doar despre noul regulament si modalitatea de depunctare in caz de retragere a jucatorilor, cu care marturisesc ca inca nu ma obisnuisem.
Nu am vrut sub nici o forma sa minimalizez importanta acestui turneu de la Bacau, din data de 14.01.2017, dimpotriva, prin faptul ca m-am inscris primul (am spart gheata pe anul 2017, dupa cum am mai spus) si ulterior am mai insris inca 2 jucatori, am dorit si doresc in continuare, spre frumusetea acestui sport, tot binele, atat organizatorilor cat si participantilor, pe care ni-i dorim intr-un numar cat mai mare.
De asemenea, tin sa mentionez ca, in calitate de simplu jucator si iubitor al acestui sport, sunt extrem de bucuros cand in Bacau sunt concursuri, pentru ca e mult mai simplu sa vii la turnee pe jos cativa metri decat sa mergi zeci sau sute de km cu masina.
Sa ne vedem sanatosi la turneul de sambata, precum si la cele ce vor urma! Succes tuturor!
Nittaku Septear
FH - Andro Rasant Powersponge
BH - Andro Rasant Powersponge
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumesc, 7 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Marola Mihai si Marola Dan -Bacau se inscriu la open
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 2 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Stan Costin- Bacau- amatori.
blade: btf amultart
fh: xiom vega europe
bh: joola rhyzm 375
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Ursulescu Ioan (puiu) se transfera de la avansati la open
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 3 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Albu Iulian avansati.reprezentantul Comanestiului
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
-
-
Stimați participanți, vă reamintim că azi Joi - 12.01.2017, ora 21.00 este data limită până la care se pot face retrageri fără penalizări.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o competiție cât mai plăcută.
Blade: Nittaku Septear; FH: Joola Maxxx 400 , BH: Rakza 7 Soft
"Fiecare cuvânt este o prejudecată" - Friedrich Nietzsche
-
Mulțumesc / Îmi place post - 3 Mulțumesc, 0 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Oră de începere Open + Amatori: 9.30!
Prin prisma numărului de înscrieri, organizatorii au hotărât ca ambele categorii să înceapă la aceiași oră, 9.30.
De asemenea se ia în calcul modificarea sistemului de joc astfel încât toată lumea să joace mai multe meciuri: grupe inferioare de 4 jucători, se califică toți, grupe superioare de 4 jucători, eliminatorii. Mai multe detalii, dimineața la sală.
Blade: Nittaku Septear; FH: Joola Maxxx 400 , BH: Rakza 7 Soft
"Fiecare cuvânt este o prejudecată" - Friedrich Nietzsche
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 3 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-

Postat în original de
marcelgiosan
Stimați participanți, vă reamintim că azi Joi - 12.01.2017, ora 21.00 este data limită până la care se pot face retrageri fără penalizări.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o competiție cât mai plăcută.
Multumim mult, apreciem informatia, precum si aceasta ultima modificare a regulamentului, din care rezulta ca exista si posibilitatea retragerii fara penalizari!
Nittaku Septear
FH - Andro Rasant Powersponge
BH - Andro Rasant Powersponge
-
Brateanu Liviu - Bacau - Amatori
Multumesc,
-
Mulțumesc / Îmi place post - 1 Mulțumesc, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N
-
Carnu Eugen Jr. Bacau Open
-
-
Buna ziua,
Lovin Eusebiu - Comanesti - Amatori
Multumesc.
---------- Post added 13.01.2017 at 11:04 ----------

Postat în original de
Eusebiu Lovin
Buna ziua,
Lovin Eusebiu - Comanesti - Amatori
Multumesc.
Este posibil sa fiu trecut si eu la "Open" ? ( am vazut ca si aceasta categorie incepe la aceeasi ora cu "Amatorii" ).
Multumesc.
-
-
cu doi de r .cherry .m ai corect plesuvule
-
Mulțumesc / Îmi place post - 0 Mulțumesc, 1 Îmi place, 0 Nu-mi place, 0 R1, 0 R2, 0 N