Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemne si fete
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Va intereseaza schimburi ?
aici este anuntul meu : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...9-Imbracaminte- Just loving table tennis!
TIBHAR K3 HYBRID>< DHS HL5 PROVINCIAL><TIBHAR MK PRO HYBRID
Comentariu
Postat în original de AlexU Vezi postVa intereseaza schimburi ?
aici este anuntul meu : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...9-ImbracaminteBlade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
...ati putea sa puneti poze cu viscaria?Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
am un lemn donic aligator combi huricane 3 neo lkt black power 2 729 friendship si 2 superblock. daca te intereseaza ceva la schimb pe tenergy buzz
Comentariu
Aveti mp.
- - - Actualizat - - -
Am primit ALC-ul in conditii bune. Multumesc.Lemn: Butterfly Timo Boll ALL+
FH: Tibhar Genius
BH: Tibhar Genius
Comentariu
am achizitionat stiga calibra lt sound si gambler reflectoid de la cezarthn.foarte multumit.nu ezitati sa cumparati produse folosite dar de calitate foarte buna si pret pe masura.
Comentariu
TSP Hino-carbon Power Blade st,300 reducere-250Blade:tb Spark fl
Comentariu
Salutare.
Undeva intr-un post apare la vanzare un V1 Quad. Nu vad sa fie vandut in alt post dar nici in primul nu apare.
Mai este valabil?
Se pot afisa ceva mai multe poze si eventual greutatea reala?
Mersi.
PS. Am un prieten interesat de Innerforce ALC. Mai este valabil?Ultima editare de CornelTT; 27.sep.2012, 09:29.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
V1 Quad a fost vandut,Innerforce ALC este valabil.Blade:tb Spark fl
Comentariu
Mersi. Daca prietenul meu se hotaraste sa ia Innerforce ALC cu maner drept te va pun in legatura cu el.
Stima.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Salutare. Mai lasi ceva la TB ZLC? Lemnul este lacuit sau doar pare asa in poza?Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:58.Procesare...X
Comentariu