AmaTur: Turneu B TURNEU B - DEJ - Amatori-"A" + OPEN -"O"-26.11.2011 - Campionatul Judetean CLUJ

maine seara o sa va spun exact!
---------- Post added 10-Nov-2011 at 23:46 ----------
mai ia pe cineva cu tine ca atunci nu te costa asa mult!
---------- Post added 10-Nov-2011 at 23:48 ----------
conditiile sant exeptionale ,sala de tenis special facuta pt acest sport ,nu o sa-ti para rau!
---------- Post added 10-Nov-2011 at 23:49 ----------
mai discutam si maine seara!

din dej am fost la nasaud sala este faina pacat ca nu merg decat 4 mese dar si asa ospitalitatea dlui olteanu este pe masura asteptarilor !! eu prefer sa platesc30 ron la nasaud la un b! unde totul este asigurat ! este nevoie doar de voie buna si antrenamentr ! cu respect d pop

aici se va vedea cine sunt cei mai buni amatori din judetul cluj si cei mai buni openisti din judet pe anul 20011 va sateptam cu drag!!

aici se va vedea cine sunt cei mai buni amatori din judetul cluj si cei mai buni openisti din judet pe anul 20011 va sateptam cu drag!!
Asa ati decis voi, ad-hoc, ca in cadrul acestui unic turneu de la Dej sa faceti un clasament unic al anului 2011 pt. judetul Cluj?
Poate era mai indicat sa anuntati mai din timp acest lucru, sau sa procedati ca in alte judete ale tarii, unde s-au tinut mai multe turnee B in respectivul judet, iar la finalul anului sa se traga linie peste toate (bineinteles, acest lucru era de dorit a se anunta la inceputul anului calendaristic).
Pe de alta parte, daca mi se va reface meniscul in acest timp, voi participa cu mare placere la turneul de la Dej, asa cum am mai facut-o de altfel!

Rozenfeld hai la Nasaud sa-mi i-au revansa,cupleazate cu Radu Serban si hai ca nu o sa-ti para rau este foarte frumos,conditii de joc excelente mancare ireprosabila ,premii surpriza !

placinte de la dej !!:D
---------- Post added 20-Nov-2011 at 23:23 ----------
va asteptam cu drag !!

d-nule Radu Serban doresti sa-ti fac un dvd cu inregistrarile de la NASAUD ? Daca mai sant doritori (dintre participanti ) va rog sa ma anuntati pana joi seara, ca sa le pot aduce sambata la dej!! tel; 0745137204

ok multumesc te asteptam!!
---------- Post added 24-Nov-2011 at 20:47 ----------
intrarea se face si prin fata pt cei fara masina iar pt cei ce vin cu masina intrarea se face prin spate direct in curtea scolii ! ca data trecuta pt cei care au mai fost!!

Back
Sus