Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La Vatra Dornei toti cei inscrisi au fost prezenti ,plus sau mai inscris vreo doi dupa
Felicitari tuturor concurentilor si va mai astept la Vatra Dornei
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
La turneul B de astazi de la Oradea sunt urmatorii nemotivati:
-Absentii nemotivati-
Citat Postat în original de sofidoor Vezi post
12. Diaconu Dan, Hunedoara, 986 - 17 - A
33. Dumiter Marius, Oradea, nou - 0 - A
35. Bocioc Marius, Oradea, nou - 0 - A
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015 Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Parcalab Mihai - Bistrița
Bal Adrian - Gherla
Muntoiu Theodor - Pitești
..........
Sunt convins ca acesti trei "tovarasi" au ratat si A+urile ce urmeaza. Cu siguranta Costi nu-i va primi la Focșani, iar la turneul final nu vor trece de mine.
La turneul de la Bistrița a fost "bataie " mare pe locuri si nu-mi inchipui cum au putut sa ignore pe cei ce asteptau pe lista de asteptare si care pana la urma locurile nu au fost ocupate.
Rog pe cei ce i-au inscris sa-i anunte pe cei trei ca A+urile s-au cam indepartat de ei.
Domnilor e pacat sa pedepsiti un copil de 10 ani, ma refer la Teo Muntoiu. Baiatul nu are nici o vina. A aflat tarziu ca nu mai are loc in masina care se deplasa la Bistrița. Nu au putut anunta in timp util retragerea pentru ca nu au conturi pe forum, nici el, nici tatal sau.
Din cate am inteles nici Marius Butan nu a putut fi contactat la timp pentru retragerea baiatului.
Mai exista si telefoane! Intotdeauna telefoanele organizatorilor sunt postate in anuntul turneului. Asta cu "nu au conturi pe forum" mi se pare o scuza puerila. Dorim seriozitate de la organizatori si totul sa mearga struna dar, ca participanti, nu tre' sa oferim si noi acelasi lucru: SERIOZITATE?!?
Teo nu numai ca are 10 ani, ci mai este si simpatizat de mine, iar cu familia lui ma cunosc bine, ....dar sa ma scuzi Titi ca pt motivele de mai sus nu cred ca poate fi scos din lista.
Oare cei ce au stat acasa din lipsa de locuri au aceiasi parere!? Crezi ca mie-mi convine ca-mi fac "prieteni"!?
Am fost la turneul PANETH,m-am inscris,am asteptat,si in semn de protest am anuntat juriul ca plec (la ora 10 si un pic) ca mai am si alte treburi pe lumea asta.
Asa ca te rog nu ma pune absent nemotivat cand de fapt a lipsit turneul.
Promit ca asa o sa fac si de acum inainte.
Am fost la turneul PANETH,m-am inscris,am asteptat,si in semn de protest am anuntat juriul ca plec (la ora 10 si un pic) ca mai am si alte treburi pe lumea asta.
Asa ca te rog nu ma pune absent nemotivat cand de fapt a lipsit turneul.
Promit ca asa o sa fac si de acum inainte.
Eu nu pun absentii decat la turneele unde sunt organizator, iar cei de la alte turnee sunt teleportati de mine in prima pagina. Faptul ca militez la aceasta actiune poate fi si motivul pentru care dvs sa nu vi se mai intample, adica ora de incepere a turneului sa fie ora stabilita.
Nu stiu de ce-mi vine sa cred ca tocmai din cauza nemotivatilor sau a celor intarziati s-a intamplat ceea ce "reclamati" aici.
Cred ca era bine sa vorbiti cu organizatorul, sau probabil stie si nici macar nu va pune pe lista nemotivatilor. Oricum ar fi, "cazul" dvs se va discuta cu organizatorii si coordonatorii AmaTur.
Comentariu