In stanga scala folosita de ESN (toate fetele Tensor), in dreapta scala folosita de Butterfly, DHS, Stiga, Nittaku si altii.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tabela corespondenta pentru duritatea buretelui
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Tabela corespondenta pentru duritatea buretelui
In stanga scala folosita de ESN (toate fetele Tensor), in dreapta scala folosita de Butterfly, DHS, Stiga, Nittaku si altii.Taguri: Nimic
Si Nittaku au fete tensor, e foarte buna corespondenta.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Xiom ce scala foloseste?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Deci Tenergy Fx care au duritatea 32 cum sustine Butterfly,ar corespunde unei unitati intre 36-38 pe scala ESN,daca nu ma insel aceeasi duritate o au rakza 7 soft,donic vario big slam si acuda s2,din ce am incercat-care se incadreaza intre 36-38 grade duritate pe scala ESNLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Rakza 7 soft si Acuda S2 au 42 grade = 34 sau 35 pe cealalta scala.
Acuda S3 si Samba+ sunt pe la 37 grade ESN, adica 32 grade (in afara tabelului) pe scala din dreapta. Totusi, Tenergy FX ar fi, parca, mai tari decat Samba+, dar o fi si diferenta dintre topsheet-uri. Samba+ are topsheet mai elastic.
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postRakza 7 soft si Acuda S2 au 42 grade = 34 sau 35 pe cealalta scala.
Acuda S3 si Samba+ sunt pe la 37 grade ESN, adica 32 grade (in afara tabelului) pe scala din dreapta. Totusi, Tenergy FX ar fi, parca, mai tari decat Samba+, dar o fi si diferenta dintre topsheet-uri. Samba+ are topsheet mai elastic.Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
ups! deci fata mea de la xiom e mai dura decat tenergy 05? si-mi recomanda cineva sa nu trec pe tenergy ca e de fitze...DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
Producatorii de fete specifica doar duritatea buretelui, dar asta nu este mereu relevant.
De exemplu: Joola Rhyzm are burete de 48 grade, dar se simte mai moale ca Xiom Vega Pro, cu burete de 47,5.
Simtul de moale-tare este dat mai ales de topsheet, care nu are specificatii clare de la producator.
In cazul Tenergy, buretele are 36 grade pe acea scala, dar topsheetul este moale - rezulta o fata care face de toate si de aceea este foarte pretuita de jucatori.
Comentariu
Postat în original de cristake Vezi postAm gasit un tabel din pacate incomplet cu informatii utile despre duritatea buretelui raportat la grosimea fetei.
[ATTACH=CONFIG]2440[/ATTACH]
enjoy
cristake
Comentariu
Postat în original de adp Vezi postde curiozitate, unde ati gasit tabelul asta? e una din cele mai mari tampenii pe care le-am vazut.
Comentariu
Postat în original de adp Vezi postde curiozitate, unde ati gasit tabelul asta? e una din cele mai mari tampenii pe care le-am vazut.
Am gasit niste informatii scrise sau culese de cineva , candva, eram interesat de niste fete si informatii suplimentare, am gasit un tabel si m-am gandit sa il pun aici pe forum. Daca vrei sa faci ceva constructiv, pune mana si corecteza sau construieste un NOU tabel cu informatiile pe care le detii, asa putem invata cu totii din vasta experienta virtuala.
Cat despre aruncatul cu "cacao" stiu ca e sport national.
enjoy
cristake
P.S Multumesc Cristi pt post ... si eu astept noi informatii... nu ma pretind GGAMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:37.Procesare...X
Comentariu