cursuri initiere tenis de masa?

Re: cursuri initiere tenis de masă?

BUNA ANDREEA VAD CA TE PASIONEAZA DIN CE IN CE MAI INTENS DE ACEST SPORT .
DACA ESTI INTERESATA UITE SOLUTIA :
LA VOLUNTARI SE FAC ANTRENAMENTE PENTRU INCEPATORI SI AVANSATI . PENTRU CEI INTERESATI DE PROGRAM LUNI-DUMINICA 16-00 ;22-30 . ESTE O SALA DE SPORT CU MESE DONIC PERSSON-ITTF.
SALA SE AFLA LANGA METRO VOLUNTARI (CONDITII BUNE DE JOC )
PENTRU FIECARE JUCATOR (INCEPATOR SAU AVANSAT) ANTRENAMENTUL ESTE DIFERIT .
PARTENERI DE JOC DIN DIVIZIA B ,C (CALIFICARI )
PRIMA LUNA ESTE GRATUIT( 4 SEDINTE).
PERSOANA DE CONTACT ALEXANDRESCU MARIUS -0727387986 .
BAFTA.

se va deschide pe 4 iunie un nou club de Tenis de Masa.......are locatia in fosta intreprindere Pionerul,pe str. Bucur chiar linga maternitatea cu acelasi nume unde ai sa poti gasi si antrenor(de renume,FODORAN VASILE)mese Donic,mingii si robot.Va fi deschis nonstop .Eu iti urez succes...Am uitat sa sfecific ,ca este in spate la fostul restaurant Budapesta si se vor face si abonamente pt. cei interesati.......

andreea a spus:
da multumesc
imi poti da cateva detalii legate de pret?
DA SIGUR BINE-NTELES.
DACA STAI IN BUCURESTI TOTUSI ITI RECOMAND DACA IMI PERMITI SA MERGI ACOLO UNDE ; se va deschide pe 4 iunie un nou club de Tenis de Masa.......are locatia in fosta intreprindere Pionerul,pe str. Bucur chiar linga maternitatea cu acelasi nume unde ai sa poti gasi si antrenor(de renume,FODORAN VASILE)mese Donic,mingii si robot.Va fi deschis nonstop .Eu iti urez succes...Am uitat sa sfecific ,ca este in spate la fostul restaurant Budapesta si se vor face si abonamente pt. cei interesati.......
sau la VOLUNTARI.

andreea a spus:
cine este Fodoran?
Un neica nimeni care din cand in cand mai formeaza cate un jucator de lot national! Mai sunt cativa mohicani... sa vedem care ramane ultimul...

fotomariuspaun a spus:
Durdun Gheorghe a spus:
Servicii de antrenoriat si parteneriat in tenisul de masa pentru toate varstele si sexele !
http://www.Pingpongpro.ro
Nu-i un pic cam scump totusi? Adica doar aia cu bani multi se pot initia in sportul asta?
Mari, mici, astea sunt momentan, poate in viitorul apropriat voi gasi o solutie sa fie bine pentru toata lumea.
Multumesc,
George Durdun
Scuze pentru off-topic.

Durdun Gheorghe a spus:
fotomariuspaun a spus:
Durdun Gheorghe":1ppjtw5e]Servicii de antrenoriat si parteneriat in tenisul de masa pentru toate varstele si sexele ! [url="http://www.Pingpongpro.ro a spus:
http://www.Pingpongpro.ro[/url]
Nu-i un pic cam scump totusi? Adica doar aia cu bani multi se pot initia in sportul asta?
Mari, mici, astea sunt momentan, poate in viitorul apropriat voi gasi o solutie sa fie bine pentru toata lumea.
Multumesc,
George Durdun
Scuze pentru off-topic.[/quote:1ppjtw5e]
Daca ati fi si prezenti la sala ar fi excelent. Poate chiar ati antrena pe cineva. Asa daca ma duc si gasesc un muncitor care dadea cu vopsea rosie pe jos......

Back
Sus