Schimbare fete paleta

am avut pana acum donic liga si cu ele am invatat sa dau top-spin
as dori sa imi recomandati cele mai bune fete in limita a100 ron bucata daca se poate,pentru a-mi imbunatatii loviturile.
ar fi mai bune niste fete mai soft?pentru ce caut eu?
multumesc anticipat :biggrin:

Re: Schimbare fete paleta

dar ca duritate?credeti ca as putea sa ma descurc?eu ma gandeam la fete sriver de la butterfly sau la joola energy soft

Daca vrei sa treci de la Donic Liga la altceva urmatorul pas logic ar fi ceva de genul Donic Desto F3 simplu sau Joola Energy X-tra... Sunt multe fete bune pentru topspin dar pentru a dezvolta un stil corect cred ca cel mai indicat ar fi sa nu sari prea multe "trepte"...sunt sigur ca discutia asta a mai fost facuta de multe ori...mai intai trabuie sa simti mingea, sa o controlezi si sa o trimiti de fiecare data acolo unde trebuie si abia apoi sa dai si tare, cu mult spin, etc., nu invers...

Am jucat putin cu Flextra dar pe mine unul nu m-au impresionat. Cred ca cel mai indicat ar fi sa folosesti totusi ceva din generatiile relativ noi, "pe apa". O alternativa ieftina dar pe care inca nu am probat-o personal insa care a primit multe review-uri favorabile - LKT PRO XP...

danyel89 a spus:
as dori sa imi recomandati cele mai bune fete in limita a100 ron bucata daca se poate,pentru a-mi imbunatatii loviturile.
butterfly solcion sau cum zicea flash incearca lkt pro xp sau lkt pro xt. la pret 2 lkt max.120 lei,iar solcion ,1 bucata sa o gasesti pe la 120,130 lei.(de, se mai plateste si brandul la butterfly).

Daca ai jucat cu liga de la donic mergi tot cu fete de la donic ex:quattro formula,coppa speed,desto f3 big slam,sonex jp gold(jorgen persson),desto f3,coppa jo platin,si ultima dar cea mai buna donic baracuda pusa pe un lemn donic dotec control acum ai ce sa alegi si iti recomand tot pe DL.TIBI.

Lemnul pe care il am este zoran primorac off-,asta am uitat sa mentionez,ce s-ar potrivi cel mai bine pe el?

adriannn a spus:
danyel89 a spus:
butterfly solcion sau cum zicea flash incearca lkt pro xp sau lkt pro xt. la pret 2 lkt max.120 lei,iar solcion ,1 bucata sa o gasesti pe la 120,130 lei.(de, se mai plateste si brandul la butterfly).
si unde gasesc LKT pro?in Romania?ca nu am vazut decat pe presport si nu am comnadat niciodata nimic din starinatate si nu stiu cat sunt costurile de transport

Ce ai ales pana la urma?
Sunt interesat si eu de LKT Pro XP dar n-as vrea sa iau plasa...
Scumpe mai sunt materialele astea domle...

XIOM VEGA EUROPE sunt bune la toate,merg f bine pe un lemn off.E drept ca si pretul e mare dar sa sti ca isi merita fiecare banut.Si eu am tot calculat pana sa le iau dar acum nu imi pare rau deloc de ce alegere am facut, simti mingea efectiv ca merge acolo unde vrei tu.Numai bine.

danyel89 a spus:
adriannn a spus:
danyel89 a spus:
si unde gasesc LKT pro?in Romania?ca nu am vazut decat pe presport si nu am comnadat niciodata nimic din starinatate si nu stiu cat sunt costurile de transport
Am facut o simulare de comanda pe www.presports.com si iata rezultatul: 2buc LKT XP PRO=15E+5.38E transportul=20.38 E

Multumesc mult pentru sfaturi.si daca comand de pe presports imi vin la posta feteleîși le pot lipi cu solutie pe baza de apa?din cate am inteles unele fete ieftine sunt foarte pretentioase si nu se impaca bine cu solutia pe baza de apa

Le poti lipi cu orice, si cu apa si cu speed glue. Lipirea cu apa se face cu un strat subtire de lipici. Cu cat stratul este mai gros, cu atat se lipeste mai puternic si e mai greu de dat jos. Fetzele vin la posta.

am avut si eu niste tenergy 05 fx pe un lemn de timo boll spirit si as vrea sa imi pun niste tg 80 oare e mare diferenta intre ele ? sunt rachete?

Back
Sus