Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
butterfly solcion sau cum zicea flash incearca lkt pro xp sau lkt pro xt. la pret 2 lkt max.120 lei,iar solcion ,1 bucata sa o gasesti pe la 120,130 lei.(de, se mai plateste si brandul la butterfly).danyel89 a spus:am avut pana acum donic liga si cu ele am invatat sa dau top-spin
as dori sa imi recomandati cele mai bune fete in limita a100 ron bucata daca se poate,pentru a-mi imbunatatii loviturile.
ar fi mai bune niste fete mai soft?pentru ce caut eu?
multumesc anticipat :biggrin:
si unde gasesc LKT pro?in Romania?ca nu am vazut decat pe presport si nu am comnadat niciodata nimic din starinatate si nu stiu cat sunt costurile de transportadriannn a spus:butterfly solcion sau cum zicea flash incearca lkt pro xp sau lkt pro xt. la pret 2 lkt max.120 lei,iar solcion ,1 bucata sa o gasesti pe la 120,130 lei.(de, se mai plateste si brandul la butterfly).danyel89 a spus:am avut pana acum donic liga si cu ele am invatat sa dau top-spin
as dori sa imi recomandati cele mai bune fete in limita a100 ron bucata daca se poate,pentru a-mi imbunatatii loviturile.
Am facut o simulare de comanda pe www.presports.com si iata rezultatul: 2buc LKT XP PRO=15E+5.38E transportul=20.38 Edanyel89 a spus:si unde gasesc LKT pro?in Romania?ca nu am vazut decat pe presport si nu am comnadat niciodata nimic din starinatate si nu stiu cat sunt costurile de transportadriannn a spus:butterfly solcion sau cum zicea flash incearca lkt pro xp sau lkt pro xt. la pret 2 lkt max.120 lei,iar solcion ,1 bucata sa o gasesti pe la 120,130 lei.(de, se mai plateste si brandul la butterfly).danyel89 a spus:am avut pana acum donic liga si cu ele am invatat sa dau top-spin