Re: CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A
Stai ca iti zic eu ce s-a intamplat. Au fost 2 (nu le stiu numele ca nu-i cunosc) la care nu le-a convenit sistemul de concurs si care au facut scandal de cand au venit ba pe motiv ca de ce nu am repartizat grupele dupa clasamentul amatur desi in turneu erau mai mult de jumatate jucatori noi si daca el nu intelege cum se face un lucru sigur nu e bine si sigur e ceva in neregula. Toti cei care au fost la turneele organizate de mine stiu ca eu nu fac tragere la sorti la eliminatoriu ci repartizarea in eliminatoriu dupa grila care a fost folosita de zeci de ori in Amatur pentru a economisi timp ( eu nu am timp sa stau pana la 10-11 la un concurs, imi pare rau, dar asta e)
Absolut fiecare decizie pe care am luat-o este in concordanta cu sistemul de joc pentru turneul de 6 echipe lucru pe care il pot dovedi.
Oameni ca acestia mi-au adus aminte cu amaraciune de ce m-am retras din Amatur si mi-au dat destule motive sa nici nu mai revin vreodata. Imi pare nespus de rau ca am initiat un lucru in care am depus f mult timp efort si bani si sunt unii care isi bat joc de munca mea.
Am sa ii rog pe toti cei care m-au sunat sa revin sa organizez turnee in Amatur sa ii roage pe acesti domni sa le faca turneele respective mai ales ca ei cunosc regulamentul Amaturului mai bine decat mine care l-am facut pentru ca eu sunt, nu-i asa domnule victor.arad, cel mai prost organizator pe care l-ai vazut
Am sa postez clasamentul turneului care va fi ultimul meu post pe acest forum nu imi pasa de replici sau drept la replica pentru mine Amaturul este un capitol incheiat, mi-am facut multi prieteni, m-am simtit bine pe unde am fost si sper ca si altii s-au simtit bine cand au venit la mine la turnee, raman acelasi om corect si cinstit care am fost si inainte de initia Amaturul, eu ies cu capul sus si va las cu bine.
In acest moment pe mine Amaturul nu ma mai reprezinta poate ne-am schimbat cu totii poate au venit oameni noi care nu au inteles ca amatorul este un pasionat de sport si nu un pasionat de regulamente, poate ca dorinta de victorii si puncte a depasit dorinta de a-ti face prieteni poate ca inca nu se intelege ca este chiar greu sa organizezi un turneu, poate.....
Felicit pe cei care mai cred cu sinceritate in aceasta competitie si le urez succes.
Cat despre cei carora sper ca le-am castigat prietenia, va voi avea in suflet mereu si sper sa ne mai intalnim la o masa de tenis de masă dand TARE intr-o minge mica si alba care se poarta de parca ar prinde viata in mana unor maestii ai sufletelor si sa ne relaxam apoi la un pahar de vorba ca pe timpuri.