CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A

Re: CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A

De la Timișoara, Ioan Pop ... :biggrin:

Tanc Florin, Oradea

de la arad:
MARZA SORIN
MIHU EUGEN

Din Debrecen, Ungaria:
Papp Dezso
Gacsalyi Istvan

DIN CISNADIE SE INSCRIE GOVOREANU FLORIN

Timișoara: Terescu Ciprian

Din BISTRITA :
POP EUGEN

Locul I : Florescu Eleodor
Locul II: Farkas Gabor
A fost o finala de zile mari!

Clasament:
1: Florescu Eleodor
2: Farkas Gabor
3/4: Stancu Tiberiu, Papp Dezso
5-8:
Bauer Lajos
Balogh Laszlo
Csepregi Sandor
Gergely Anton
9-16:
Tascianu Cristian
Tic Ioan
Govoreanu Florin
Peiov Petru
Iacob Claudiu
Roman Bogdan
Czebe Gyula
Horvath Tibi

ce pot spune .... imi este si rusine sa mai scriu aici ce s-a intamplat la concurs. Din pacate acest concurs a fost un exemplu de concurs in care se fac lucruri total iesite din comun. Se pare ca un organizator are voie sa isi bata joc de un concurs care promitea sa se termine foarte bine .. ( atmosfera era asa de calda , linistita si lumea parea ca se simte f bn la inceput).
Nu cred ca cineva in afara de organizator a stiut ce face acolo la foile competitionale.
Pentru cei care nu au fost la concurs ii felicit, chiar a fost unul din cele mai nereusite turnee la care cel putin eu am fost.... asta sa mai vazut si din nr de partipanti "mare" care au ramas pana la sfarsit... doar f f putini au ramas la sferturi , semifinale , finale si nu vad de ce sa fii stat... pot spune doar ca cei mai castigati din toate punctele de vedere sunt cei care nu au fost la concurs... :thumbdown:
Pacat ca nu se poate respecta macar un minim de bun simt pentru persoanele care au venit cu mare interes la concurs si chiar la inceput s-a spus ca " cel mai important lucru pentru care s-a facut Amatourul este acela de a strange lumea , sa se simta bine jucand tenis de masă" dar tocmai asta nu s-a vazut azi.. ;)
Sunt sigur ca nici eu nici multi altii nu vor mai calca pe la Salonta prea curand cand acest domn va organiza turnee.

dar, ce s-a intamplat??trebuia sa ajung si eu azi acolo....

Stai ca iti zic eu ce s-a intamplat. Au fost 2 (nu le stiu numele ca nu-i cunosc) la care nu le-a convenit sistemul de concurs si care au facut scandal de cand au venit ba pe motiv ca de ce nu am repartizat grupele dupa clasamentul amatur desi in turneu erau mai mult de jumatate jucatori noi si daca el nu intelege cum se face un lucru sigur nu e bine si sigur e ceva in neregula. Toti cei care au fost la turneele organizate de mine stiu ca eu nu fac tragere la sorti la eliminatoriu ci repartizarea in eliminatoriu dupa grila care a fost folosita de zeci de ori in Amatur pentru a economisi timp ( eu nu am timp sa stau pana la 10-11 la un concurs, imi pare rau, dar asta e)
Absolut fiecare decizie pe care am luat-o este in concordanta cu sistemul de joc pentru turneul de 6 echipe lucru pe care il pot dovedi.
Oameni ca acestia mi-au adus aminte cu amaraciune de ce m-am retras din Amatur si mi-au dat destule motive sa nici nu mai revin vreodata. Imi pare nespus de rau ca am initiat un lucru in care am depus f mult timp efort si bani si sunt unii care isi bat joc de munca mea.
Am sa ii rog pe toti cei care m-au sunat sa revin sa organizez turnee in Amatur sa ii roage pe acesti domni sa le faca turneele respective mai ales ca ei cunosc regulamentul Amaturului mai bine decat mine care l-am facut pentru ca eu sunt, nu-i asa domnule victor.arad, cel mai prost organizator pe care l-ai vazut
Am sa postez clasamentul turneului care va fi ultimul meu post pe acest forum nu imi pasa de replici sau drept la replica pentru mine Amaturul este un capitol incheiat, mi-am facut multi prieteni, m-am simtit bine pe unde am fost si sper ca si altii s-au simtit bine cand au venit la mine la turnee, raman acelasi om corect si cinstit care am fost si inainte de initia Amaturul, eu ies cu capul sus si va las cu bine.
In acest moment pe mine Amaturul nu ma mai reprezinta poate ne-am schimbat cu totii poate au venit oameni noi care nu au inteles ca amatorul este un pasionat de sport si nu un pasionat de regulamente, poate ca dorinta de victorii si puncte a depasit dorinta de a-ti face prieteni poate ca inca nu se intelege ca este chiar greu sa organizezi un turneu, poate.....
Felicit pe cei care mai cred cu sinceritate in aceasta competitie si le urez succes.
Cat despre cei carora sper ca le-am castigat prietenia, va voi avea in suflet mereu si sper sa ne mai intalnim la o masa de tenis de masă dand TARE intr-o minge mica si alba care se poarta de parca ar prinde viata in mana unor maestii ai sufletelor si sa ne relaxam apoi la un pahar de vorba ca pe timpuri.

:thumbup:
Daca ne pierdem capacitatea de a visa si de a rade, pierdem copilul din noi!Respect!

filo a spus:
Stai ca iti zic eu ce s-a intamplat. ...
am inteles...nu era de vina organizarea ci "alte aspecte"...dar si asa daca erau buni puteau sa faca treaba....
p.s.: filo nu am fost la nici un turneu organizat de tine de fapt am fost la unul singur in 2008 si acolo m-a prins microbul, mi-ar fi placut sa ajung sambata,dar e lipsa timpului la mine din pacate, desi imi place acest sport,...dar eu zic sa nu pui la suflet ce zice unu si altu'(cum am spus , faceau treaba si asa, daca erau buni) ; sa organizeze si ei turnee sa vada ce " usor " se face lucru asta ...
oricum lipsa de respect din partea lor fata de cei ce organizeaza turnee(trebuia sa vina doar sa joace nu mai conteaza cum se faceau grupele si bla bla...)
daca o sa ajung prin zona vreodata poate o sa schimbam cateva mingi si sa stam la un pahar...de vorba :)

" FAC GRUPELE CUM VOR MUSCHII MEI" ASTA E VORBA CARE ATI FOLOSIT-O LA TOATE TURNEELE PE CARE LE-ATI ORGANIZAT?
STIMA SI RESPECT PT CEEA CE ATI FACUT IN ACEST AMATUR, DAR MAI PUTETI ADAUGA SI PUTIN BUN SIMT CA NU STRICA LA IMAGINE

Filo mi s-a parut un om de treaba si il respect . Am auzit ca un domn a fost descalificat pt. ca a avut 2 zimti lipsa,chiar trebuia descalificat? Din cate am inteles el castigase meciul,daca l-ar fi pierdut se mai intampla asta?

pai se pare ca suntem la mondiale si descalificam pt doi zimti, data viitoare vin in chiloti sa vad ce se intampla
un om poate fi de treaba dar important este sa ai bun simt cat mai mult

eu am fost unul din jucatorii care ne am oferit ajutorul.toti am fost refuzati si ni s-a comunicat foarte prietenos urmatorul :eu am facut amaturul , organizez cum vor muschii mei si la cine nu-i covine sa plece acasa.
favoritii de grupe inf. au fost ale?i dupa criteriul organizatorului "care-i mai bun dupa parerea mea".
exemplu:gr1-nr1 KARACSONYI EMESE.O jucatoare buna insa nu a participat la turneuri.locul ei era nr6 deci ultima din oricare grupa.
alt exemplu:d-nul FLORESCU a pierdut gr inf dar a cistigat gr sup deci dupa clasament ar fi fost favoritul nr2.i-a fost refuzat acest drept pt ca a pierdut gr inf.
l-am rugat sa sunam un organizator mai experimentat,din pacate iar am fost refuzat.
si dupa ce a facut turneul varza,atotstiutorul organizator,a plecat inaintea terminarii concursului acasa, dand dovada unei gazde primitoare.
cele de mai sus sunt numai cateva aspecte ale organizarii concursului.

Back
Sus