CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A

Re: CUPA SALONTA - 05.06.2010 Turneu A

Da :silent: se v-a afla si asta. O alta situatie pe care am auzit-o a fost: un domn se pare ca a picat intr-o grupa care nu prea i-a convenit si a dorit sa o schimbe pt. ca el a jucat de prea multe ori cu un alt domn din acea grupa .Asa ca acel domn a fost repartizat intr-o alta grupa.Este voie sa se faca asa ceva? Doar din curiozitate intreb? :wink:

Scuzati-ma ca intervin,tind sa-i dau dreptate d-nului FARKAS GABOR ,un jucator deosebit de corect si care dupa cat ati vazut pana acum nu a intervenit cu discutii pe forum.Acum facand acest lucru,i-a ajuns "cutitul la os",asa ca cele relatate de inca 2 jucatori se adeveresc in legatura cu organizarea acestui turneu.Este perfect normal in caz de nelamuriri organizatorice ,sa se apeleze la un organizator de turnee cu experienta ,gen BEBE de la BUCURESTI,nu vad nici un impediment in acest lucru,nu reprezinta nici un lucru jenant pentru organizator,sunt alte vremuri si intre timp multe in ale organizarii turneelor s-au schimbat.In alta ordine de idei,la turneul de la GURA-HUMORULUI,cel ce a iesit pe locul 2 ,ILIES IOAN,fata rosie de pe BH,avea cam 20 zimti lipsa chiar pe centru fetei si nimeni nu i-a facut vreo observatie.Ce-i drept am constatat acest lucru dupa terminarea turneului.Depinde din ce unghi privesti acest lucru.Toata lumea trebuie sa stie ca organizatorul este SUVERAN in organizarea turneelor si trebuie atentionat numai atunci cand incalca regulementul votata de noi toti,iar dumnelui sa fie flexibil,intelegator ,sa inteleaga ca a gresit si fata suparare sa corecteze ceea ce trebuie corectat si sa nu raspunda obraznic.Speram ca pe viitor sa nu mai avem parte de astfel de lucruri neplacute,ca pana la urma este un sport care trebuie sa ne destinda placut iar la sfarsit sa bem impreuna o bere si sa ne simtim bine cu totii.

Dand dovada de disponibilitate si intelegere, Filo a modificat grupele inferioare pentru ca doi domni din aceeasi localitate sa nu joace impreuna. Domnul cu doi zimti lipsa NU a fost descalificat ci doar a rejucat meciul cu o paleta regulamentara (fara zimti lipsa). Domnul Farkas isi ofera ajutorul la fiecare turneu si se transforma in co-organizator daca trebuie daca nu, normal ca organizatorul s-a enervat. Doamna Karcsonyi a fost cap de serie pentru ca asta e valoarea dansei si grupa care ar fi avut-o pe locul 6 ar fi fost clar dezavantajata. S-a incercat sa se faca in asa fel incat sa fie bine pentru toti si evident ca a iesit prost. Ghinion, viata merge mai departe. Sa nu se creada insa ca a fost un tuneu organizat dupa ureche. Poate ca stilul lui Filo e mai direct si plecarea lui acasa s-a datorat nervilor, dar turneul a fost departe de a fi unul nereusit. Putina retinere s-ar impune in comentarii, mai ales ca vorbim de unul dintre fondatorii miscarii Amatur. Claudiu Iacob a organizat acest turneu pentru noi nu pentru el. Nu era o obligatie a lui si nici un drept al nostru. Facerea de bine......
Singura nemultumire reala fata de turneu este ca spre seara soarele devenise extrem de deranjant, dar pe urmatorul turneu se va rezolva si problema asta. Nu in ultimul rand, se impune sa multumim orasului Salonta si domnului Csepregi Alexandru care ne-a pus la dispozitie sala de sport si mesele de competitie. Efortul lor nu a fost in zadar, ne-am simtit bine la acest turneu si speram ca nemultumirile, fondate sau nu, sa nu descurajeze participarea amaturistilor in numar cat mai mare la urmatoarele editii!

Cipi a spus:
Da :silent: se v-a afla si asta. O alta situatie pe care am auzit-o a fost: un domn se pare ca a picat intr-o grupa care nu prea i-a convenit si a dorit sa o schimbe pt. ca el a jucat de prea multe ori cu un alt domn din acea grupa .Asa ca acel domn a fost repartizat intr-o alta grupa.Este voie sa se faca asa ceva? Doar din curiozitate intreb? :wink:
Eu sunt cel in cauza.
Am fost repartizat in grupa inferioara impreuna cu colegul cu care joc in fiecare zi la Deva, si, datorita faptului ca grupul de la Deva a fost format din 3 participanti iar turneul a fost organizat pe 6 grupe inferioare, era foarte normal sa nu se intilneasca doi jucatori din Deva in grupele inferioare.

Cipi a spus:
Filo mi s-a parut un om de treaba si il respect . Am auzit ca un domn a fost descalificat pt. ca a avut 2 zimti lipsa,chiar trebuia descalificat? Din cate am inteles el castigase meciul,daca l-ar fi pierdut se mai intampla asta?
Stimate CIPI,
Ai avut parte numai de informatii false sau incomplete.
Am sa incerc sa te ajut sa verifici autenticitatea informatiilor.
Eu am jucat cu un domn respectabil, (am inteles ca este medic in Salonta),dar nu i-am verificat paleta la inceputul meciului, mizind tocmai pe faptul ca , parea un om care nu-i place sa-si bata joc de semenii lui. M-a batut cu 3-1 , dupa care, contrariat de traiectoriile anormale ale mingiilor trimise de dinsul, am vrut sa-i vad paleta si am constatat ca iarba cu care jucase avea zimti lipsa. Dupa cite stiu eu, acest lucru este interzis de regulamentele in vigoare si contravine principiului care spune ca trebuie si este frumos sa ne respectam adversarul. Ori, aceste fete, care au lipsa zimti, sau care nu sunt lipite corespunzator, au o suprafata de contact cu mingea, neuniforma, lipsita de planeitate, ceea ce conduce la traiectorii foarte diverse, si neasteptate ale mingii, rezultind o mare frustrare pentru adversarul care, trebuie sa angajeze o armata mare de detectivi, care au cunostinte superioare din domeniul mecanicii, care sa-ti spuna unde trebuie sa astepti mingea , in ce moment, si cum trebuie sa o lovesti.
Parerea mea, este ca trebuie sa ne respectam intre noi si sa nu cautam sa ne pacalim unii pe altii. Daca nu jucam cu palete normale, inseamna ca ne desconsideram adversarul, cautind sa-l pacalim prin orice mijloace. In astfel de situatii , sa nu mai asteptam respect din partea adversarului. Si daca nu ne mai respectam intre noi, atunci ce urmeaza ?...
Eu mi-am promis ca nu voi mai accepta niciodata sa joc cu un adversar care nu are o paleta regulamentara.
Revenind la speta citata , am refuzat consemnarea rezultatului acelui meci, si i-am propus adversarului sa-si puna o iarba fara defecte si sa rejucam meciul.
Asa s-a intimplat si, adversarul meu a cistigat inca o data cu 3-0, de asta data cu o paleta regulamentara ( de unde si concluzia ca, daca ai valoare, nu trebuie sa joci cu palete masluite).
Deci, domnul in cauza nu a fost descalificat, ci a beneficiat de rezultatul de 3-0, al meciului cu mine, in locul lui 3-1, cit fusese inainte.

Eu nu vreau sa mai bat apa in piua.
Concluzia mea este ca, nimeni si niciodata nu poate multumi pe toata lumea.
Trebuie sa-i multumim lui FILO pentru ideea de a infiinta AMATUR-ul si pentru disponibilitatea lui de a reveni si vreau sa-l rog sa nu se dea batut, fiindca avem nevoie de oameni ca el .
Trebuie sa stii Filo, ca nici un organizator, indiferent cit de bine ar organiza un turneu, nu scapa de critici. Nu trebuie sa ne supere criticile, ci trebuie sa le analizam bine si sa tragem concluziile, consultindu-ne cu cit mai multi organizatori si participanti.

Bine ca ati lamurit situatia. Nu stiam ca e vorba de dumneavoastra,sa nu credeti ca am vrut sa jignesc pe cineva .Dar au mai fost 2 jucatori din acelasi oras care joaca si ei in fiecare zi si nu au cerut nutarea in alta grupa.

Tin sa nu raspund la comentariile unora care dupa ce ca au fost la limita mitocaniei la Salonta recurg la minciuni ordinare pentru a-si justifica criticile. Eu dupa cum stiti nu am acceptat nici o smecherie prin care unul sau altul sa fie favorizat sau defavorizat intr-un turneu si acest lucru i-a cam deranjat pe unii care vroiau cu dinadins ca repartizarea in grupe si pe tabloul de eliminatoriu sa se faca numai dupa pozitia din clasament fara a se tine seama de nici un alt criteriu.
Am sa prezint exact cum am organizat turneul
Pentru ca am avut jucatori noi din Ungaria de valoare buna si jucatori care nu au participat in Amatur am folosit pentru repartizarea in grupele inferioare pe langa criteriul clasamentului si cel al localitatii si pe cel al valorii dar acest lucru a fost folosit doar pentru 6 sportivi: Koracsoni Emese (fosta jucatoare de superliga acum vreo 10 ani) repartizata intre capii de serie 1-6( turneu de 6 grupe), Horvath Tiberiu intre capii de serie 7-12( l-a si invins in grupele inferioare pe Florescu), cei 2 jucatori din ungaria repartizati intre capii de serie 13-18 si Iacob Claudiu si Csepregi Sandor repartizati tot intre capii de serie 13-18. De altfel toti cei pe care eu i-am socoti capi de serie s-au calificat pe tabloul eliminatoriu dand dovada valorii lor in afara de Koracsoni Emese care s-a retras din turneu dupa inceperea grupelor din motive care nu tin de mine.
Repartizarea din grupele inferioare in cele superioare s-a facut prin tragere la sorti a grilei de repartizare.
Din grupele superioare au iesit primii 2 clasati +cei mai buni 4 de pe pozitiile 3.
Pe tabloul eliminatoriu repartizarea capilor de serie s-a folosit criteriul clasamentului daca respectivul cap de serie si-a pastrat pozitia oferita la inceputul turneului adica daca Horvath in grupa inferioara l-a invins pe Florescu i-a luat acestuia pozitia de cap de serie numarul 2, Florescu l-a invins in grupa superioara pe Bauer Lajosi luand pozitia de cap de serie numarul 3 acest lucru nu l-a deranjat pe Florescu dar i-a deranjat pe altii. Gergely, Farkas si Roman si-au pastat pozitiile de capi de serie repartizate la inceput iar al 6-lea cap de serie a fost Papp din ungaria care a luat pozitia de cap de serie numarul 6.
Jucatorii de pe locurile 3 din grupele superioare au luat pozitiile 13,14,15,16 (in functie de setaveraj) de pe tabloul eliminatoriu, iar pozitiile 7-12 au fost repartizate jucatorilor de pe poz 2 din grupele superioare. Nu inteleg de ce ar fi trebuit sa ii dau lui Bauer care a iesit pe locul 2 in grupa superioara pozitia de cap de serie numarul 3 pe tabloul eliminatoriu, poate numai sa le fac pe plac unora, si nu inteleg de ce ar fi trebuit sa trag la sorti (dupa parerea altora) pozitiile 7-16 caz in care ar fi putut juca jucatori de pe poz 2 intre ei si cei de pe poz 3 intre ei avantajand in acest caz jucatorii mai slabi in defavoarea celor mai buni.
Multi nu au inteles ca la Salonta si eu am fost oaspete si daca se va mai organiza turnee acolo eu nu voi mai fi la hartii sa repartizez grupele cum `vor muschii mei`, oricum eu le voi recomanda sa se gandeasca de 2 ori daca mai organizeaza sau nu turnee in Amatur
Faptul ca am plecat acasa in momentul in care am fost eliminat s-a datorat faptului ca mai am si alte treburi de facut nu sa stau planton la un turneu doar sa le fac placere unora ( mama mia ce tupeu pot avea unii - de-a dreptul incredibil).
Gata cu vorbari, sa trecem la clasament
5-ul din coada numelui denota ca respectivul jucator a platit 5 ron cotizatie la Amatur.
La turneu au fost prezenti 51 de participanti din care 11 copii pentru care am organizat un turneu separat ficare cu fiecare, nivelul de joc de la primii 4-5 juniori fiind extrem de bun.
locul 1. Erdei Mark-Oradea 5
2. Ardelean Iuliu-Arad 5
3. Svab Denis-Alesd 5
4.Omucz Andrei-Salonta
5.Varadi Mark-Oradea 5
6.Kerekes Rudolf-Salonta 5
7-11.
Kiss Nandor-Salonta
Tosa Cristian-Salonta
Nagy Adrienn-Salonta
Kocsis Tibor-Salonta
Kertmeghi Sandor-Oradea
Openul general:
1: Florescu Eleodor-Deva
2: Farkas Gabor-Targu Mureș
3/4: Stancu Tiberiu-Deva, Papp Dezso-Ungaria
5-8:
Bauer Lajos-Targu Mureș 5
Balogh Laszlo-Salonta
Csepregi Sandor-Salonta 5
Gergely Anton-Oradea
9-16:
Tascianu Cristian-Oradea
Tic Ioan-Oradea
Govoreanu Florin-
Peiov Petru-Timișoara 5
Iacob Claudiu-Alesd 5
Roman Bogdan-Arad
Czebe Gyula-Ungaria
Horvath Tibi-Oradea 5
locurile 17-18(locurile 3 din superioare care nu s-au calificat pe tabloul eliminatoriu)
Sonoc Cristian-Arad
Avram Victor-Arad
19-24 (locul 4 din grupele superioare)
Fabian Vili-Oradea 5
Andrasi Zoltan-Ungaria
Marza Sorin-Arad 5
Mihu Eugen-Arad 5
Apostol Adrian-Timișoara 5
Pop Eugen-Bistrița 5
25-30 (locurile 5 din grupele inferioare)
Popa Zoltan-Oradea 5
Dabaca Gheorghe-Arad
Galambos Anton-Salonta 5
Butas Constantin-Salonta 5
Bulibasa Costel-Arad 5
Merai Ianos-Oradea 5
31-36
Pop Ioan-Timișoara 5
Matei Dumitru-Deva
Istrate Ciprian-Timișoara 5
Gheorghe Nicu-Severin
Fodor Attila-
Gaczi Zoltan-Ungaria
37-40
Koracsoni Emese (retrasa dupa inceperea grupelor)-Oradea 5
Kadar Iosif-Oradea 5
Taraescu Ciprian-Timișoara 5
Lakatos Zsolt-Salonta
Ca o remarca personala n-am vazut pe nimeni sa aprecieze faptul ca la Salonta au fost conditii cum nu sunt in multe localitati in tara ca spatiu, mese si primire, e normal ca la inceput sa existe si lacune care se vor remedia pe parcurs...aceasta intloleranta si obraznicie a unora eu nu o inteleg dar asta e viata, mergem inainte fiecare pe drumul lui.
p.s. victor.arad alias Avram Victor a fost extrem de deranjat de faptul ca nu i-am explicat personal ca 4 de pe locurile 3 din grupele superioare s-au calificat in eliminatoriu desi acest lucru l-am precizat la inceputul turneului, el nestiind sau neintelegand acest lucru nu a putut sa isi aranjeze setaverajul cu adversarii din grupa,iar Farkas care fie vorba nici nu prea ar avea ce cauta la o competitie de amatori el fiind in postura de tolerat fiind fost jucator de divizie l-a deranjat faptul ca nu l-am pus pe colegul lui Bauer cap de serie nr 2 pe tabloul eliminatoriu pentru ca era doar pe locul 2 in grupa superioara.
Nu ma deranjeaza criticile ci jignirile si minciunile.
Pe vremea cand eram activ se faceau 40-50 de turnee pe an acu vad ca sunt ceva mai mult de jumatate tocmai din cauza unor scandalagii care produc lehamitea celor care vor sa organizeze turnee.

Fiecare turneu organizat este o mare reu?it? Claudiu.Pu?ini cunosc amploarea organiz?rii unui turneu.Felicit?ri pentru ajutorul dat organiz?rii.
Trebuie să ?tii că de ceva timp la turneele AMATuR,tabloul de eliminatoriu se face astfel - c??tig?tori de grupe superioare se a?eaz? pe gril? în funcție de clasamentul la zi AMATuR( cel mai bine clasat ocup? locul 1,urm?torul clasat locul 2 ?i tot a?a pân? la locul 8,apoi locurile 2 din superioare trag la sor?i locurile 9-16 în grila de eliminatoriu).De aceea cred că ?i Florescu ?i al?i au fost nemulțumi?i de tine,pentru că ultimile lor turnee a?a s-au desfășurat.
Cele bune. :wave:

Aurel Fratea a spus:
Fiecare turneu organizat este o mare reu?it? Claudiu.Pu?ini cunosc amploarea organiz?rii unui turneu.Felicit?ri pentru ajutorul dat organiz?rii.
Trebuie să ?tii că de ceva timp la turneele AMATuR,tabloul de eliminatoriu se face astfel - c??tig?tori de grupe superioare se a?eaz? pe gril? în funcție de clasamentul la zi AMATuR( cel mai bine clasat ocup? locul 1,urm?torul clasat locul 2 ?i tot a?a pân? la locul 8,apoi locurile 2 din superioare trag la sor?i locurile 9-16 în grila de eliminatoriu).De aceea cred că ?i Florescu ?i al?i au fost nemulțumi?i de tine,pentru că ultimile lor turnee a?a s-au desfășurat.
Cele bune. :wave:
Pai nu l-a deranjat pe Florescu ci pe Farkas si fiecare organizator are dreptul sa organizeze turneul cum crede de cuviinta atata timp cat sistemul este echitabil si nu favorizeaza nici un jucator anume in defavoarea altora. Daca tineti minte erau in paralel 3 sisteme :al meu bazat pe repartizare al lui Cipri din Cluj basat pe tragere la sorti si al lui Dan Bodeanu care era undeva intre cele 2. Eu la cate turnee am fost nu am contestat niciodata sistemul chiar daca era diferit de cel propus de mine. Faptul ca acum majoritatea organizatorilor au adoptat un anume sistem nu inseamna ca acest sistem se poate aplica in fiecare caz si nu sunt obligat ca organizator sa il respect ad-literam. S-au facut turnee si fara grupe superioare si cu grupa finala si cu 6 grupe si cu 5 si multe variante diferite in functie de posibilitatile locale.
Eu am adoptat sistemul de repartizare pentru ca este cel mai rapid si nu se pierde timp.
Eu va propun ca toti jucatorii scandalagii sa fie trecuti pe o lista (dupa niste criterii clare si fara de echivoc) si fiecare organizator sa aibe dreptul sa le refuze sau sa le accepte participarea la turneele organizate de ei. Daca veti da prioritate scandalagiilor in defavoarea organizatorilor numarul de turnee se va micsora si mai mult.

Faptul ca Filo este cel care a pus bazele circuitului Amatur este un lucru de necontestat si datorita in mare masura lui ne adunam pe la diverse competitii.
Faptul ca anul acesta a reinceput organizarea de turnee Amatur in vestul tarii(TM,AR,BH si in curand si BM) este un lucru extrem de imbucurator deoarece e probabil ca celor 2200 de participanti actuali li se vor mai adauga destui entuziasti.
Daca Filo vrea sa organizeze un turneu dupa niste criterii care ies din tiparul programelor folosite pt grupele inferioare si superioare, e ok,fiindca e Filo,numa sa spuna data viitoare pe forum ,ca sa stie participantii la ce sa se astepte.
Dar programul "sarpe"dupa care se alcatuiesc grupele inferioare si tabloul grupelor superioare trebuie respectat in orice alt concurs,de abia am inceput sa punem ordine in haosul creat de repartizarea manuala ,nu e cazul sa o luam de la capat.
Ii inteleg pe Farkas,Bauer,Florescu si altii care nu s-au dumirit ce si cum e cu capii de serie,etc.
Daca un fost jucator de competitie vrea sa participe la o competitie Amatur,poate sa fie repartizat si pe ultimul loc in grupa,conform clasamentului,el va ajunge oricum sus de tot(vezi cazul Gorgeny la M Ciuc)
In ceea ce priveste participarea fostilor legitimati,regulamentul initiat chiar de Filo spune clar ca si fostii legitimati au dreptul sa participe dupa doi ani de inactivitate competitionala.
Si in nici un caz nu cred ca Farkas sau altii ca el,care bat tara in lung si in lat pentru a participa la concursurile Amatur doar din placere,pot fi catalogati drept"scandalagii"
Una peste alta,mai mult calm si mai putina incrancenare din partea tutror ar fi benefica.

Restrictiile impuse de regulamentul Amatur scot in afara circuitului multe turnee care pot aduce lumea la sala de tenis. Pana la urma asta e scopul, sa joace amatorii, nu sa le fie mai usor capilor de serie.
Iar cand vine filo, parintele Amatur, si incearca alt fel de organizare, dar care nu le mai asigura trasa ideala favoritilor, acestia incep sa faca valuri.
Sa nu se mire nimeni daca vor prolifera turnee exclusiv de amatori, la care sa nu fie primiti jucatorii de open din Amatur.
Filo, sa nu te lasi impresionat de cativa egoisti.

TsE a spus:
... Sa nu se mire nimeni daca vor prolifera turnee exclusiv de amatori, la care sa nu fie primiti jucatorii de open din Amatur ...
Au fost deja vreo doua si nu s-a smiorcait nici un openist ca nu este lasat sa joace :)

De acord cu propunerea f?cut?.S-au luat unele m?suri contra unora ( vezi cazul Maresi ) ?i este în folosul tuturor ca turneele să se desf??oare f?r? evenimenre deosebite.
Eu personal am fost la un turneu organizat de tine la Ale?d,foarte reu?it,f?r? probleme.
Consider că dac? organizatorul, anun?? de la început cum se va desfășura turneul, totul este ok.

FlorinBN a spus:
TsE a spus:
... Sa nu se mire nimeni daca vor prolifera turnee exclusiv de amatori, la care sa nu fie primiti jucatorii de open din Amatur ...
Au fost deja vreo doua si nu s-a smiorcait nici un openist ca nu este lasat sa joace :)
Deci se pare ca nu sunt singurul care crede ca postul tau e total.
Ca sa dau un exemplu chiar eu il mai incurajam pe Florescu sa mearga la unele turnee de prin zona noastra care nu se anuntau puternice pentru a le castiga si a urca in clasament.
Replica a fost simpla:Nu ii plac turneele de genul asta si mai ales pe timp de criza nu ar cheltui bani pentru un turneu unde nu sunt oponenti redutabili unde sa traga de el :biggrin: :biggrin:

TsE a spus:
Restrictiile impuse de regulamentul Amatur scot in afara circuitului multe turnee care pot aduce lumea la sala de tenis. Pana la urma asta e scopul, sa joace amatorii, nu sa le fie mai usor capilor de serie.
Iar cand vine filo, parintele Amatur, si incearca alt fel de organizare, dar care nu le mai asigura trasa ideala favoritilor, acestia incep sa faca valuri.
Sa nu se mire nimeni daca vor prolifera turnee exclusiv de amatori, la care sa nu fie primiti jucatorii de open din Amatur.
Filo, sa nu te lasi impresionat de cativa egoisti.
Domnule, nu vreau sa te superi pe mine, dar, exceptand ultima fraza, in tot paragraful asta nu exista nici o alta in care sa nu razbata frustrarea si demagogia.

Cata pasiune trezeste in noi mingea aia mica !!! :clap:
Mor de ciuda ca n-am mers la Salonta...dar daca dl. Catalin a zis ca in curand ii vine si la Baia Mare randul...stie dumnealui ceva si io ma bucur mult sa fie asa!
Inteleg ca s-a jucat "old style"...felicitari organizatorului ca a schimbat putin calculele...sunt convins ca au fost meciuri tari si ca pana la urma fair-play-ul a triumfat...finalistii sunt doi oameni onorabili, atat Doru cat si dl. Farkas, cum sa ii faci scandalagii??? Eu merg la turnee ca sa ii vad pe ei si de fiecare data ii aplaud, atata bun simt si asa obraz subtire ...numai in Ardeal afli (si la Bogdanel Trifu) :clap: :clap: :clap: ...chiar la noi in Ardeal sa fie pasiuni si nervi, unde toti sunteti oameni unul si unul?

N-ar trebui sa se supere nimeni cind se isca niste discutii din cauza unor idei contradictorii cu privire la sistemul de joc. Ele trebuie sa fie constructive si sa acceptam cu totii ca dreptatea nu poate fi un monopol, nici al meu , nici al altuia.
Trebuie sa fim multumiti ca, inca, mai exista oameni care se sacrifica si indura cu stoicism toate criticile noastre si duc mai departe activitatea AMATUR-ului.
Si, nu va suparati ca va spun, dar, la 2200 de oameni si tot atitea pretentii, trebuie sa ai curajul sa alegi si sa aplici ceea ce crezi ca este mai bine pentru majoritatea.
MULTUMIM ORGANIZATORILOR DE TURNEE !!!

Dl. Iacob nu uitati de dictonul care salasuiaste sportul.
Ai invins continua,ai pierdut continua !
Va doresc succes pe mai departe.

Back
Sus