help curatzare pleta

[vLd]

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Sighișoara
m-am uitat pe forum si am vazut diferite retzete de curatzare am incercat toate dar paleta a devenit lipicioasa ce pot sa fac
need help!!!

Re: help curatzare pleta

Pai n-ar fi rau daca ne-ai spune mai intai ce fete ai ...si cu ce anume ai incercat sa le cureti.

JOOLA TOPSIN
am incercat cu spirt ,otet,tuica apa cu otet

nu imi putati zice niste fete pt topspin pt ca am inceput sa joc cu spin si imi place da imi putetzi zice

acuma am descoperit ceva foarte folositor nu face fetele lipicioase si e foarte eficient impotriva prafului este vorba de ELINA CLEAN e o solutie de bucatarie dar e foarte buna si pt palete :wink: :!: :!: :!:

[vLd a spus:
]nu imi putati zice niste fete pt topspin pt ca am inceput sa joc cu spin si imi place da imi putetzi zice
Incearca fete Xiom Vega Europe,Xiom Vega Pro chiar si Tenergy 05 pentru mai mult spin :thumbup:

Pentru curatarea unui lemn de lipiciul pe baza de apa...iti recomand degetele mari, cu care sa impingi dinspre maner in sus lipiciul pana se fac bilute (nu ca din nas :lol: )...atentie sa nu te arzi, se fac basici cu lichid dureroase...eu asa dau joc lipiciul...de pe fete nu are rost sa il dai,oricum vine urmatorul si are aderenta :biggrin:

harciu a spus:
Pentru curatarea unui lemn de lipiciul pe baza de apa...iti recomand degetele mari, cu care sa impingi dinspre maner in sus lipiciul pana se fac bilute (nu ca din nas :lol: )...atentie sa nu te arzi, se fac basici cu lichid dureroase...eu asa dau joc lipiciul...de pe fete nu are rost sa il dai,oricum vine urmatorul si are aderenta :biggrin:
daca lemnul este lacuit se curata foarte usor si lipiciul si se dau si foarte usor fetele jos de pe lemn... :biggrin:

Back
Sus