Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Dupa cum scrie si in anunt , cumpar fete second hand pana in 100 ron ,sunt la inceput , am jucat cu o astfel de paleta si am observat o progresie a jocului.
Astept propunerile voastra , si bineinteles pareri.
Multumesc
Cred ca am facut o mare prostie ... am vorbit cu dl. tibi pt 2 fete , dar intre timp un amicul meu de o partida si-a cumparat DONIC WALDNER 100 cu 250 ron , iar fosta lui paleta un ADIDAS !!!! am cumparat-o eu cu 70 ron ( aproape noua) ... Fetele sunt ok ... repulsul este 500 ... si cred ca ar mai trebui sa astept pana sa imi iau o paleta profesionala .
Ai facut o mare prostie,fetele de la "tibi" sunt profesionale in comparatie cu ce ai luat tu....eu zic sa scapi si tu de ea sau sa o faci cadou... :thumbup:
Cea mai mare prostie a ta este ca ai luat acea paleta, care este una hobby si nu o sa poti sa progresezi mai deloc.
Anunta-l pe dl. Tibi poate intelege, dar asa ceva nu se face !
Data viitoare probabil ca o sa astept mai mult ,in fine asta este , cu toate ca toata noaptea am sa ma gandesc la asta ...cu toate ca eu aveam un lemn de la STIGA DRIVE ( am inteles ca este slab ) , si am decis sa nu pun niste fete cat de cat ok pe un lemn slab .