AmaTur: Turneu A Cupa Cetatii, Deva, 8 Octombrie 2022

Și noi mulțumim îți mulțumim Eugen și tuturor organizatorilor care au pus umărul la desfășurarea acestui concurs... în special lui Dani și Sorin.Felicitari județului Hunedoara și tuturor premianților pentru toate rezultatele foarte bune la toate categoriile .👏👏👏🏓🏓🏓

Calin, multumim pt cuvintele frumoase!
Felicitari pt prestatia ta!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Multumesc pentru suport lui Dani si Sorin..... Multumesc pentru sfaturi si indrumare lui Claudiu si Gelu......

Eugen, si noi iti multumim pt implicare si suport!!!!
Si, mai mult decat atat, eu te rog sa ma mai faci si o tura cu avionu'😁

d5838eba916e904e0a8b841443135088.jpg

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea si desfasurarea acestui turneu. Prieteni, sponsori ( nu-i enumar, se stiu ei😀)🙏

Bravo unei echipe care a știut sa gestioneze acest minunat turneu cap coadă, un turneu cu oameni faini cu multa meciuri spectaculase, bravo câștigătorilor, bravo tuturor participanților care împreună a dat naștere acestui turneu bine bine organizat, iar eu personal la mulțumesc tuturor sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Bravo unei echipe care a știut sa gestioneze acest minunat turneu cap coadă, un turneu cu oameni faini cu multa meciuri spectaculase, bravo câștigătorilor, bravo tuturor participanților care împreună a dat naștere acestui turneu bine bine organizat, iar eu personal la mulțumesc tuturor sa ne revedem sănătoși la următoarele turnee 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Multumim, Nelutu
Felicitari si sa ne vedem cu bine!

Back
Sus