Turneu A Brașov - 10.07.2010 - Open + Amatori

Re: Turneu A Brașov 10.07.2010

poate vin si eu la brasov...

Jax a spus:
mateidumitru a spus:
Vasile, draga Vasile... daca vrei sa fie multi participanti, iti dau o idee : organizeaza separat OPEN-ul de AMATORI.
PAPAPAPA
Nea' Titi avem sala la dispozitie pana la ora 22:00 si mai mult ca sigur nu am termina daca as face Open si Amatori
Am inteles Vasile. Voi, cei care organizati turneul, stiti cel mai bine ce posibilitati de organizare aveti si, in consecinta, sunteti nevoiti sa faceti ce puteti, nu ce vreti.
Este o dorinta a mea sa joc in turnee de amatori, deoarece nu-mi place sa-i plictisesc cu jocul meu pe cei care stiu tenis. Dar, unde nu se poate, nu-i nici o problema, mai ales ca nu toata lumea impartaseste parerea mea si e bine sa contam pe parerea majoritatii.
Va doresc un turneu reusit.

Este pentru prima data cand turneul de la Brașov este gazduit de SALA SPORTURILOR, aflata langa Gara CFR. Locatia asigura conditii de joc foarte bune asa cum se poate vedea din imaginile atasate.

Locatia arata foarte bine.Incercati sa mai faceti rost de cateva mese pentru a permite unui numar cat mai mare de jucatori sa participe ,este pacat sa nu folositi integral spatiul de joc care pare foarte generos

cata_60 a spus:
Locatia arata foarte bine.Incercati sa mai faceti rost de cateva mese pentru a permite unui numar cat mai mare de jucatori sa participe ,este pacat sa nu folositi integral spatiul de joc care pare foarte generos
Nu avem de unde sa mai facem rost de mese domnu Cozma.............. chiar nu avem de unde :( :( :(

Jax a spus:
cata_60 a spus:
Nu avem de unde sa mai facem rost de mese domnu Cozma.............. chiar nu avem de unde :( :( :(
Am auzit eu ca aveti o masa Ella pe acolo :wink: :wink: :wink:
Daca vrei vin eu Jax sa te ajut s-o cari la sala :lol: :lol: :lol:

mandrubogdan a spus:
Jax a spus:
cata_60 a spus:
Am auzit eu ca aveti o masa Ella pe acolo :wink: :wink: :wink:
Daca vrei vin eu Jax sa te ajut s-o cari la sala :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu mersi

mandrubogdan a spus:
cristiann a spus:
vesnic exista cineva care sa fie contra opiniei unuia care isi doreste sa participe la un turneu unde sa joace doar cu cei de nivelul sau, turneu care este predestinat celor amatori de fapt. Probabil cei care participa la OPEN si nu au pe cine sa bata. Pacat
N-am pe cine sa bat la open??mai intereseaza-te...in primu rand nu e ca si cum as cauta sa joc cu amatorii(nu ca la reghin nu m-as fi plictisit si deabia astept primu turneu open).Eu ma refeream la faptul ca am fost in martie la Brașov si am vazut cam ce pot si ei pe acolo(plus ca povesteam cu Jax zilnic si imi spunea cum decurgea totul).
Asa ca inainte sa comentati inutil si culmea,pe langa ca cititi aiurea mai folositi si "ironia"
Noapte buna va urez si parteneri de antrenament valorosi.
ce curajos ai devenit mandrule !!! :crazy: :crazy: :crazy: :wave: :wave: :wave:

BRASOV- HORIA MARAGHELIS

Din Poiana Tapului : Totpal Marius si din Azuga : Dima Victor si Grama Mihai .

Din Miercurea-Ciuc:
Erdos Ferenc
Pal Zoltan
Petres Tivadar
Incze Levente

Jax a spus:
cata_60 a spus:
o sugestie, vorbiti cu cei de la Valenii de munte poate va ajuta cu niste mese donic, mai ales ca distanta nu e asa mare.

Din Brașov :
Rosu Dan
Hutanu Alin
Tutoveanu Razvan

Dupa ce m-am consultat cu mai multi oameni, am decis sa fie: 2 categorii ( Open+Amatori). O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la ora 08:30, iar pentru Open-isti la 13:30. Cei de la Open vor incepe de la ora 14:00(dupa cum termina si Amatorii)
Cei care se vor inscrie sa precizeze unde doresc sa se inscrie(Open/Amatori).

Re: Turneu A Brașov - 10.07.2010 - Open + Amatori

din București
Micuda Mihai, amatori

Jax a spus:
Dupa ce m-am consultat cu mai multi oameni, am decis sa fie: 2 categorii ( Open+Amatori). O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la ora 08:30, iar pentru Open-isti la 13:30. Cei de la Open vor incepe de la ora 14:00(dupa cum termina si Amatorii)
Cei care se vor inscrie sa precizeze unde doresc sa se inscrie(Open/Amatori).
In cazul acesta, ma inscriu si eu: Toma Florin - Pitești - Open

Re: Turneu A Brașov - 10.07.2010 - Open + Amatori

Aron Darie - Sibiu - Open

Dragomir Paul a spus:
Jax a spus:
O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la [/b]ora 08:30

Asa am ajuns si la Mangalia si tot la 10:45 a inceput .... De ce sa ne sculam la 3 dimineata ?!!!... Bati atita drum si ?!!!... Vin altii si la 11:00... Cum rezolvam aceasta problema ?!!!...

Noi vom incerca sa incepem cat de repede se poate nea' Paul, pentru ca nu e in avantajul nimanui sa incepem tarziu :wink: :wink:, asa ca daca vreti sa veniti la turneu incercati sa veniti la ora stabilita( va rog frumos)

Back
Sus