Vercingetorix
boboc
Re: Tratarea lemnelor cu rasini epoxidice ?marca Visco?
Propun ca acest topic sa fie sticky.
Propun ca acest topic sa fie sticky.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
poti posta si o poza cu un lemn pe care l-ai tratat cu adezivul de mai sus? Si poate cum ai aplicat practic...adisor35 a spus:
da, sint 2 versiuni , una mai ieftina cu uscare lenta( cum am eu si dureaza max 12 ore pina se intareste complet) si cealalta cu uscare rapida ( banuiesc 1-2 ore pina la uscarea completa) dar ceva mai scumpa.VISCO a spus:Bravo, a iesit f bine. Deci merge si cu "Bison" lent, cu piston albastru. :thumbup: :clap:
Am refacut eu procesul de mai sus pentru un prieten si am avut si ocazia sa cantaresc intre pasi. Rezultatele sunt:Zoki a spus:Ma scuzati ca intervin.A cantarit cineva lemnele inainte si dupa pictarea lemnelor cu rasini ? Cu cate grame s-a ingreunat lemnul ?
Pe recipientii mei nu se mai vede inscrisul, de aceia va pun un link cu produsul si locul de unde l-am achizitionat:Dragomir Paul a spus:Maiestre !!!... :thumbup:VISCO a spus:A mea este speciala pt "rod building". Constructia de lansete de pescuit.
O poza te rog ca sa fie destul de clar...
Am avut onoarea sa asist ( pe marginea unei cutii de bere ) la asa spectacol... demuuulllttttt... zorii erau inca somnorosi... E bine de luat in seama...
P.S.
- Era vremea cind carturarii inca mentionau prezenta dinsului pe mal de batrin fluviu... :wink: :clap:
Salut. Fain arata paleta, dupa operatiile facute. Si cred ca si rezistenta la socuri si frecari de masa. Spune-mi, te rog, mai exact ce fel de rasina rezistenta la socuri ai folosit? Si de unde si cu cat ai luat-o? Este din doua componente, sau doar din unul? Eventual daca poti sa ne pui niste poze cu ambalajul.Vercingetorix a spus:Pentru lemn:
Am protejat cantul cu rasina epoxidica rezistenta la socuri, pusa intr-un strat gros (cam 2mm si ceva) ...
Se gaseste prin supermarketuri, intr-un ambalaj de plastic transparent, care lasa sa se vada seringa cu corp dublu. Atentie, cumparati numai pe cea cu piston albastru, asa cum este cea din poza.adisor35 a spus: