Siguranta de sine in tenisul de masa

Re: Siguranta de sine in tenisul de masa

Mno lasa bratarile si du-te la concursuri.....cu cat te duci la mai multe cu atat scapi mai repede de emotii.
Strange-ti cativa prieteni si pe taicato intr-o dupamasa,puneti fiecare 5 lei sub fileu si jucati eliminatorii pana in finala,castigatoru i-a banii....facand chestia asta de mai multe ori vei scapa pana la urma :wink: :D :D

ar fii o solutie, dar prietenii mei nu prea stiu sa joace, si nu prea le place. sunt din aia care tin 2 degete pe fata de BH, si unii au niste prize mai ciudate. singurul adversar f bun cu care am jucat pana acum este tatal meu. nu l-am batut niciodata. dar cand o sa fie amatourul in bucuresti, o sa merg. de-abia astept sa- i cunosc pe cei de pe forum si sa invat cate ceva de la ei. :wink:

Nici eu nu cred ca trebuie sa-ti iei Energy Ring. Eu cand scriu ceva, ma gandesc ca dau informatii tuturor celor interesati, nu numai celui care intreaba. Tu esti copil si nu trebuie sa irosesti banii pe astfel de lucruri. Daca-ti place tenisul de masa, atunci antreneaza-te cat mai mult si mai inteligent si vei invata si cum sa-ti domini emotiile in timp.

sper ca voi reusi, multumesc mult pt. ajutor! :)

Back
Sus