Tenergy 05 FX pareri

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
10
Vârstă
50
Locație
Hunedoara
Salutare tuturor.
Azi am intrat in posesia unei "bijuterii" noi: Xiom Strato FL, cu fete BTY Tenergy 05 FX 2.1 mm... Ce parere aveti despre aceste fete? Ati jucat cu ele? Cum va par fata de vechea generatie Tenergy 05?

Re: Tenergy 05 FX pareri

Daca esti bun , spune-ne si noua cit au costat Fetzele Fx , doar ele , cu tot cu transport si comisioane , la card ... tot .
Sint curios si e bine de stiut si ptr. ceilalti .
Multumesc .

Comanda am facut-o printr-un verisor de-al meu rezident in Germania (pe adresa lui, cu plata ramburs). El a venit in vacanta in Romania si mi-a adus personal coletul, iar eu i-am achitat cash. Fetele au iesit la 40 euro bucata, lemnul 45 euro, lacuitul lemnului 8 euro, lipitul 1 euro/fata. Total 135 euro.

Cum 40 ? cind ele sint prezentate la 49.90 ? ?

Au grile de discount-uri functie de valoarea achizitionata...Incearca sa configurezi pe acel site paleta mea si o sa vezi cat iti iasa o fata... Exact 40 euro... De fapt, uitandu-ma chiar acum pe site, vad ca a mai scazut pretul lor: iasa 34 euro/buc. Sincer, nu doresc sa polemizez cu tine...

Ok , Gruia , nu asta e intentia mea , voiam doar sa cunosc si alte preturi practicate , atit .
Cele bune si spor la masa de tenis.

40 euro e un pret foarte bun...vreau si eu :biggrin: ma intreb la buzau ce pret au?? daca or fi adus...eu cel mai ieftin am gasit cu 190 ron...

Contactati-l pe domnul Mircea Valentin(valigti) cu toata increderea :wink: :wink:

gruia_lu_novac a spus:
sorin167 a spus:
valigti a spus:
Cum 40 ? cind ele sint prezentate la 49.90 ? ?
Mare atentie ca Schoeler-Micke afiseaza preturile fara TVA. De aici apar diferentele de pret!
Gresit... Preturile sunt cu TVA... Diferentele de pret provin din alte cauze...
Preturile sunt afisate fara TVA daca userul nu este autentificat, dar daca se intra intr-un cont (cu user si parola) atunci preturile sunt afisate cu tva (cel putin pentru Romania). Contul se creeaza la prima comanda.

..si pana la urma ce puteti spune despre fete? parca despre asta era vorba... si eu sunt curios cum se comporta in "exploatare".

zuhardu a spus:
..si pana la urma ce puteti spune despre fete? parca despre asta era vorba... si eu sunt curios cum se comporta in "exploatare".
Parerea mea e urmatoarea: sunt mai usoare decat Tenergy 05, control mai bun, viteza ceva mai mica, spin foarte bun, foarte bune si pentru capace si contre.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus