cel mai potrivit maner ?

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare
Re: cel mai potrivit maner ?

De obicei aparatorii folosesc maner drept (straight), iar looperii, topspinistii manerul evazat (flared). Curiosii folosesc manerul antomic! :lol:

Dado.daniel a spus:
De obicei aparatorii folosesc maner drept (straight), iar looperii, topspinistii manerul evazat (flared). Curiosii folosesc manerul antomic! :lol:
foarte tare dani !
:clap: :clap: :clap:
eu nu prea stiu la ce sa ramin !
cu st dau bine cu fh
cu fl dau bine cu bh
poate gasesc un miner mixt ! :crazy: :D

jok si cu priza tok chinezeasca !
maine ma duc sa ridic de la posta un lemn cu priza japoneza ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pentru mine manerele se impart in doua categorii : Dotec-urile :twisted: si restul :wtf:

Si "restul" sunt mai bune! :lol: Am trecut si eu prin faza dotec, dar de la un anumit nivel al executiilor limiteaza plaja de posibilitati. Sunt unele lovituri(de obicei de finete) care necesita schimbarea prizei. :wink: Cam de aceea sistemul dotec nu a percutat la nivel de profesionisti si nici nu va percuta vreodata, o sa ramana o ciudatenie. Asta nu inseamna ca nu e o priza comoda care favorizeaza anumite lovituri, cel putin in cazul meu topspinul(unul din ele).

Kobalt a spus:
Pentru mine manerele se impart in doua categorii : Dotec-urile :twisted: si restul :wtf:
Mie nu mi se par asa bune...stiti pe cinea din top 40 mondial care joaca cu maner gen dotec???
majoritatea folosesc cu maner straight sau flared :D

adelin27 a spus:
Kobalt a spus:
Mie nu mi se par asa bune...stiti pe cinea din top 40 mondial care joaca cu maner gen dotec???
majoritatea folosesc cu maner straight sau flared :D
Chiar sunt curios daca joaca cineva cu maner dotec in ittf!

Chiar nu vreau sa ma compar cu cineva din top 40 ( :wtf: )...oricum nu as avea cum, iar pentru un nivel de amator un maner Dotec mi se pare mai potrivit. Si cum n-o sa am vreodata pretentia sa intru in circuitul profesional de TT voi ramane la acest tip de maner (in conditiile in care am incercat si celelalte 3 tipuri de manere, ca sa nu ma auto-intitulez "habotnic" :lol: )
PS : E doar parerea mea, dar ca niste amatori sa se compare cu cei care fac tenis de performanta si sunt in top-ul mondial ittf...it's simply overkill :eh:
PPS : poti sa fii finut si cu un maner Dotec daca slabesti priza si incheietura mainii... :thumbup:

Stai linistit ca nu se compara nimeni de pe forum cu jucatorii profesionisti! Nici macar cu cei din tara! Era un clip pe youtube in care Waldner juca cu o banana! Aici discutam la nivel de amatori pur sange desi uneori mai nimerim si noi un topspin!

Back
Sus