Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISschimb pantofi MIZUNO cu DONIC sau BUTTERFLY
SCHIMB PANTOFI TENIS DE MASA MIZUNO WAVE MEDAL NOI, MARIME EU 43, CU DONIC TARGA FLEX II SAU Butterfly Radial Win SAU Butterfly Radial EL DE ASEMENEA NOI, MARIME EU 42.
SCHIMB cu sau sau
cati cm are talpicul la radial el,cel care m-il dai la schimb?daca exact din varful talpicului pana la calcai sunt 27 cm imi sunt buni(am masurat talpicul unor adidasi pe care ii port).as prefera DONIC TARGA FLEX II ca sunt mai aproape la pret cu MIZUNO si am echipament donic. oricum ne mai auzim.
Eu pot sa-ti fac rost,nu am decat perechea mea care e marimea 42 si talpicul masoara fix 28cm,de-aia am zis ca ar fi fost bine sa probezi la cineva,ca pot sa-ti trimit cu talpicul masurat 27cm,dar daca nu-ti vin,ce faci?Nu vreau sa te incurc...
Marimile japoneze sunt cele mai corecte. Sunt in cm. Deci masurati desenul talpii facut cu un creion tinut vertical, adaugati 5mm-1cm si ala e numarul JP care va trebuie.