curatare / intretinere fete chinezesti

Freestyler

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Iași
am cumparat recent 2 fete chinezesti (geo spin tacky 2.2mm forehand si geospin 1.8mm backhand ) si as dori sa aflu cu ce le pot intretine si cum as putea sa le sterg de praf ( nu as dori sa mai cumpar solutii speciale ) .
Mi-a recomandat cineva sa le sterg cu vata + spirt , credeti ca esti o solutie buna ?
Multumesc anticipat !

Re: curatare / intretinere fete chinezesti

Apa .E destul si nu cred ca vata este o alegere buna.

Cipi a spus:
Apa .E destul si nu cred ca vata este o alegere buna.
atunci imi recomandati sa sterg cu o carpa umeda?
un antrenor mi-a recomandat folosirea alcoolului ( spirt )

eu le curat cu parfum nu trebuie sa iei hugo boss, eu am luat cel mai ieftin parfum la vreo 5 lei de pe la chinezi.spirt e prea strong, iar parfumul are mai putin alcool si raman lipicioase dupa curatare.

barzalau a spus:
eu le curat cu parfum nu trebuie sa iei hugo boss, eu am luat cel mai ieftin parfum la vreo 5 lei de pe la chinezi.spirt e prea strong, iar parfumul are mai putin alcool si raman lipicioase dupa curatare.
Si mascheaza si mirosul de adeziv... :thumbup:

barzalau a spus:
multumesc voi incerca si cu parfum !

Mai bine apa de colonie, parfumul e prea scump.

Freestyler a spus:
traian a spus:
Mai bine apa de colonie, parfumul e prea scump.
cu deodorant ar merge? :biggrin:
Parerea mea e ca nu ar merge, deoarece majoritatea deodorantelor albesc,in special pe culoarea neagra :wink: . Dar cel mai bine....... pui intr-o sticluta de parfum daca nu ai altceva, apa si sapun, si ai rezolvat treaba;)

barzalau a spus:
O sa incerc si eu daca spuneti ca raman lipicioase :)

Rares Ioneac a spus:
eu am incercat cu un servetel umed..si a functionat..apoi sa vezi ce efecte merg ;)
Servetel umed = Servetel udat cu apa ?

Salut,am vazut ca va intrebati cu ce sa curatati fețele.
Alcoolul sau spirtul distruge cauciucul,si cred ca nu vreti asta.
Apa si sapun este suficient.

Domnilor,ma credeti sau nu e problema dumneavoastra.30 de ani am curatat fetele cu o solutie 50-50%apa + spirt medicinal si cu vata.N-au avut nici pe dracu .Tot ce ati mentionat in afara apei pure nu contine si un procent mai mare sau mai mic si de alcool?

spirtul imbatraneste cauciucul, scade elasticitatea, nu il dezintegreaza.... efectele nu sunt vizibile
"Etanolul sau alcoolul etilic, C2H5OH, se mai numeste si spirt."
"Ethanol attacks aluminum and natural rubber products."
"Higher concentration (for example E85 or fuel with 85% ethanol) will have corrosive effect on rubber, plastic and/or aluminium parts that are not designed for it. Aluminium can be protected by anodizing it which will add protective layer to it.
Smaller concentration (E5 or E10) will not affect unprotected aluminium parts at all. They might still have negative impact on unprotected rubber parts"

foloseste apa si o laveta curata (nu o sa lase scame)

Lapte Doina a incercat cineva? :))
La bocanci e consacrat deja!
Eu folosesc pentru paleta apa cu sapun + laveta de piele (din aceia ca la spalatoria auto) si e OK.

Back
Sus