Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mai analizati si dumneavoastra oferta....... cand dumneavoastra ati cumparat aceste fete,erau 150 ron/buc. :wink:robertn14 a spus:O FATA TENERGY NOUA COSTA APROX.250 LEI.MAI ANALIZATI OFERTA
Eu am vazut ca peste tot sunt la 250 bucata toate tipurile de tenergy.Aveti dreptate cand spune-ti ca acum sunt undeva pe la 250 ron/buc., dar sunt Tenergy FX :wink:
Am vazut....am vazut.In primul link...245 lei.In al doilea......433 lei daca cumperi o pereche sau 240 lei bucata.Dar tot scumpe sunt sunt.Ma gandeam ca gasim undeva la 150 lei.Am gasit pe un site din europa la 41 euro si am trimis mesaj.Nu a raspuns nimeni,probabil sunt in concediu fiind luna august si nu au actualizat preturile.florin38 a spus:
Poi lui Jax ii place sa topaie prin sala dupa spinurile altora deaia cauta de 1,7adelin27 a spus:Eu iti recomand de 2.1 dar nu pe un lemn foarte rapid...nu e mare diferenta.am vazut ca ai tenergy64 care este mai rapid decat 05...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :clap:mandrubogdan a spus:Poi lui Jax ii place sa topaie prin sala dupa spinurile altora deaia cauta de 1,7adelin27 a spus:Eu iti recomand de 2.1 dar nu pe un lemn foarte rapid...nu e mare diferenta.am vazut ca ai tenergy64 care este mai rapid decat 05...![]()
![]()