Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Nu vreau sa fiu nepoliticos , dar il putem procura de la ValiGTI cu un pret mult mai ieftin ....krisztalori a spus:
Se poate aduce pe comanda , nu este nici un fel de problema .krisztalori a spus:La Valigti am vazut ca este doar varianta simpla nu cea cu carbon,oricum nu ma deranjeaza comentariile!
 ....suntem intr-o economie de piata, poti pune ce pret vrei, poti primi mai mult decat poti duce, dar parca sa vinzi un lucru folosit la un pret aproape dublu cat ar fi nou e cam mult...mi-e ca-ti cumpara lemnul un copil de 14 ani inca nestiutor si increzator, care si-a strans alocatia ca sa-ti iasa tie profit...poate ma "aud"si altii...de ex.cel cu fata Palio ck noua ce cerea 60 lei cand cu tot cu transport costa 20 lei...
....suntem intr-o economie de piata, poti pune ce pret vrei, poti primi mai mult decat poti duce, dar parca sa vinzi un lucru folosit la un pret aproape dublu cat ar fi nou e cam mult...mi-e ca-ti cumpara lemnul un copil de 14 ani inca nestiutor si increzator, care si-a strans alocatia ca sa-ti iasa tie profit...poate ma "aud"si altii...de ex.cel cu fata Palio ck noua ce cerea 60 lei cand cu tot cu transport costa 20 lei...