cum poti juca contra unui aparator !

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare

vrg

senior
cum poti juca contra unui aparator care joaka cu paleta ofensiva ?
ma gindesc la o strategie !
gen Joo Se Hyuk

Re: cum poti juca contra unui aparator !

Dai mult-mult topspin pe masa ... pana oboseste sau se plictiseste :)

Desigur, dupa ce oboseste sau se plictiseste ... mai si greseste.

FlorinBN a spus:
Desigur, dupa ce oboseste sau se plictiseste ... mai si greseste.
de obicei florin noi atacanti suntem cei care se grabesc si se plictisesc si ratam mai des ! :crazy:

Samsonov a avut rabdare...mult calm.A dat mult topspin stanga...dreapta,apoi a pus mingi scurte....lungi.A variat mult jocul cu mult calm.E foarte greu de jucat impotriva lui Joo.Este un aparator de exceptie si face si faza de atac foarte bine. Eu spun ca Samsonov datorita calmului si inteligentei l-a batut pe Joo.

Zoki a spus:
Samsonov a avut rabdare...mult calm.A dat mult topspin stanga...dreapta,apoi a pus mingi scurte....lungi.A variat mult jocul cu mult calm.E foarte greu de jucat impotriva lui Joo.Este un aparator de exceptie si face si faza de atac foarte bine. Eu spun ca Samsonov datorita calmului si inteligentei l-a batut pe Joo.
cred ca e o mare lectie de cum se joaka contra aparatorilor ! :thumbup: :crazy: :clap:

meciul ma lin -Joo Se Hyuk m-a uimit ! :crazy:
china open 2010 :thumbup:

Un aparator,mai ales unul cu experienta trebuie "hartuit"in permanenta.Efectul topspinului trebuie schimbat in permanenta,viteza lui deasemenea.Aparatorul trebuie "plimbat" pe toata suprafata mesei alternand tot timpul topspinul cu aducerea la fileu prin stopuri bine controlate si bine executate.Nu este vorba de "plictisirea "aparatorului ,care are oricum o mare rabdare in joc ci de inteligenta atacantului de a pregati topspinul sau atacul decisiv.

Back
Sus