Rares Ioneac
boboc
Re: curatare / intretinere fete chinezesti
un secret..putina apa..si-apoi frecat cu periuta si cu pasta de dinti..merge 100%

un secret..putina apa..si-apoi frecat cu periuta si cu pasta de dinti..merge 100%

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De unde l-ai cumparat? De mult timp caut si eu, dar nu am gasit decat in afara. Are cineva pe la noi?Zoki a spus:Daca intereseaza pe cineva am eu un produs profesional de curatare de la Joola se numeste spin max in cutie de 250 ml si mentine spinul,ba chiar il mareste mai ales la fețele chinezesti.Pret 30 ron.
Eu l-am cumparat din stainatate cand am fost plecat.La noi in tara cred ca-l avea mai demult valigty.S-ar putea sa mai aduca pe comanda ca el aduce cam orice de la joola.Claudiu84 a spus:De unde l-ai cumparat? De mult timp caut si eu, dar nu am gasit decat in afara. Are cineva pe la noi?Zoki a spus:Daca intereseaza pe cineva am eu un produs profesional de curatare de la Joola se numeste spin max in cutie de 250 ml si mentine spinul,ba chiar il mareste mai ales la fețele chinezesti.Pret 30 ron.