paulcris08
cadet
cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul cu mijlocul?cum faceti voi sa dati efect.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
:crazy: :thumbup:FlorinBN a spus:Eu de obicei fac 4 rotiri de brate in fata, apoi 4 in spate, doua rasuciri de corp spre stanga, doua spre dreapta ... apoi iau paleta si dau efect.![]()
oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,FlorinBN a spus:In alta ordine de idei, cu cat mingea este mai tangenta la paleta, cu atat efectul este mai mare, de asemenea si riscul de a da pe langa minge ... nu vorbim inca de efect lateral ca e mai complicat un pic.
n-am inteles care e tangenta si care e cercul.....G3org323 a spus:oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,FlorinBN a spus:In alta ordine de idei, cu cat mingea este mai tangenta la paleta, cu atat efectul este mai mare, de asemenea si riscul de a da pe langa minge ... nu vorbim inca de efect lateral ca e mai complicat un pic.
asha ca nu mai da explicatii pripite din pct de vedere stiintzific ca nu e de tn. Noi am inteles opinia ta...
Ma rog, poate trebuia sa spun 'tengenta' sau 'tg' ca sa fie corect gramatical. Probabil ceva legat de perpendiculara pe traiectoria mingii ar fi sunat mai bine dar n-am dat prea multa importanta atunci, oi fi fost obosit.G3org323 a spus:oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,FlorinBN a spus:In alta ordine de idei, cu cat mingea este mai tangenta la paleta, cu atat efectul este mai mare, de asemenea si riscul de a da pe langa minge ... nu vorbim inca de efect lateral ca e mai complicat un pic.
asha ca nu mai da explicatii pripite din pct de vedere stiintzific ca nu e de tn. Noi am inteles opinia ta...
Din punct de vedere geometric,parca cercul nu are colturi,sau poate ai tu vreo paleta revolutionara;iar d.p.d.v. gramatical,corect e MINGII,si nu MINGI,asa,sa nu te mai pripesti...paulcris08 a spus:cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul cu mijlocul?cum faceti voi sa dati efect.
lol :|jhon a spus:Din punct de vedere geometric,parca cercul nu are colturi,sau poate ai tu vreo paleta revolutionara;iar d.p.d.v. gramatical,corect e MINGII,si nu MINGI,asa,sa nu te mai pripesti...paulcris08 a spus:cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul cu mijlocul?cum faceti voi sa dati efect.
Directia de deplasare a fetei paletei sa fie "cat mai tangentiala" la suprafata mingii. Ca sa inteleaga si G3org323 despre ce e vorba. Cat despre gradul de comparatie in unele cazuri, functie de context, o expresie de tipul "cat mai tangentiala" este corecta din punct de vedere gramatical, semnificand o valoare cat mai apropiata de tangenta ideala. Nu este vorba de un grad de comparatie al tangentei, ci al loviturii propriu-zise. Era destul de clar de a vrut sa spuna Florin BN. Din punct de vedere teoretic nici imprimarea efectului lateral nu e complicata, impactul minge paleta avand loc lateral, tot tangential, cat mai apropiat de axa orizontala a bilei. Practic insa sunt ceva mai greu de executat :lolno: Parerea mea...G3org323 a spus:oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,FlorinBN a spus:In alta ordine de idei, cu cat mingea este mai tangenta la paleta, cu atat efectul este mai mare, de asemenea si riscul de a da pe langa minge ... nu vorbim inca de efect lateral ca e mai complicat un pic.
Complimente de la Dl. Pruteanu !G3org323 a spus:oricum ai lovi mingea cu paleta este tengenta la cerc , desteptule , plus de asta nici matematic nu e ok, nici gramatical nu e bine astfel incat tg nu are grad de comparatie. :lol: ,FlorinBN a spus:In alta ordine de idei, cu cat mingea este mai tangenta la paleta, cu atat efectul este mai mare, de asemenea si riscul de a da pe langa minge ... nu vorbim inca de efect lateral ca e mai complicat un pic.
Cel mai de efect, este cand "dai coltul" cu paleta pe piept :wink: .paulcris08 a spus:cum trebuie sa dai efect mingi?cu coltul cu mijlocul?cum faceti voi sa dati efect.