Re: FETE XIOM OMEGA IV PRO,ASIA,EUROPA-AU SOSIT-VAND
Re: FETE XIOM OMEGA IV PRO,ASIA,EUROPA-AU SOSIT-VAND
Am avut ocazia sa joc cu Tibi cu noile fete Xiom Omega IV Pro si Asia, care au fost puse pe un lemn Kreanga Carbon.
Vazand ca multa lume cauta alternativa la fetele Tenergy, postez impresiile mele despre Omega IV.
Buretele este acelasi "carbo sponge" de la fetele Vega, diferenta sta in "topsheet".
Am fost un "fan" al seriei Omega, cel mai bine m-am inteles cu Omega II european. Omega I european nu m-a impresionat, Omega I asiatic era OK, iar Omega III cam naravasa, putin control, greu de stapanit.
Omega IV mi se pare ca vine exact cu ce-i lipsea lui Omega III: controlul.
Pro are foarte mult spin si viteza, control mult imbunatatit.
Asia pare surprinzator un pic mai moale la burete decat Pro, facand treaba buna pe rever.
Omega IV Pro rivalizeaza clar cu Tenergy 05, pe care o va surclasa atat la calitati cat si la pret.
Are si masa necesara pt. a fi comparata cu Tenergy, fiind o idee mai usoara.
Buretele cu carbon aduce o durata de viata marita, iar topsheet-ul e unul dintre cele mai bune cu care am jucat.
Omega IV Asia echivaleaza cu Tenergy 64, iar Omega IV Europe care nu a aparut inca, probabil ca va fi un inlocuitor de succes pt. Tenergy 05 FX.
Jucand si cu Tenergy 05 si 64, am recomandat pana acum ca fete echivalente, Donic Acuda S1 si Vega Pro sau Vega Asia.
Azi mai adaug fara rezerve si Xiom Omega IV Pro, fata pe care o voi cumpara si eu cat de curand.