Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
:lol: :lol: :lol: Numai un aparator putea sa se gandeasca la strategia asta! O sa iu mai atent data viitoare! Intr-unul din cazurile mele omul mi-a explicat inainte de joc de ce are doua fete rosii, erau sriver fx parca si m-a intrebat daca poate juca cu ea asa daca nu el nu mai joaca. Mi s-a parut fair play sa-l las sa joace, era o chestiune simpla: datorita unor calcule gresite ajunsese sa aiva doua rosii si nu mai avea bani momentan de alta neagra. M-am uitat si eu la fete, erau intr-adevar la fel si nu parea vreuna dintre ele tocita. Ceea ce m-a deranjat la un concurs a fost insa un ierbar care avea dinti lipsa din iarba, si cam pe la mijlocul fetei!laky a spus:Ceea ce ati facut a fost la mica intelegere, v-ati inteles sa ocoliti litera regulamentului !Nu vad sensul celor doua fete absolut identice. Nu e nevoie sa fii mai special decat altii, unde-i loc de doua rosii, e loc si de una rosie si una neagra. Ce-ai zice daca mi-as lasa o fata rosie in masina, vreo trei zile asa sa se prajeasca putin la 50 grade, cat sant in masina, pana iese un anti de toata frumusetea! Asta as puneo pe BH iar pe FH aceeasi fata, dar cu spin normal.
Si in timpul jocului as incepe sa invart paleta, atat cat sa musti din masa, ca m-ai lasat sa joc cu doua fete rosii, de acelasi tip si aceeasi grosime! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mare dreptate aveti!mircea.garaz a spus:La noi totul este permis!!!!
Doar regulile si legile NU!!!