Campionatul National - "A+" CALLATIS 2010

Re: Campionatul National - A+" CALLATIS 2010

multumesc ptr ajutor! le-am postat de 2 ori , prima data crezind ca am gresit vreun buton de nu se afisau.
in legatura cu unele poze, sper sa iau bataie doar la tenis cind mai particip la turnee.

Excelent Mangalia! Minuna?i, minunate, pentru sport ?i s?n?tate.

Felicitari Dragos si compania, din cate am vazut .... a fost un super-turneu ( imi pare rau ca nu am putut ajunge :( :( ). Felicitarile mele inca odata :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Era sa uit............ felicitari si fotografilor( super pozele) :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

FlorinBN a spus:
Ei da, a meritat sa aflam cine a fost campionul pe ringul de dans ... Unicul, inegalabilul, magnificul ... El Noro ! :) :)
El_Noro.jpg
Niciuna nu ti-a scapat Norocel :lol: :lol:. Ai grija sa nu le vada nevasta :lol: :lol:

Cele mai frumoase meciuri ale turneului au fost si cele mai palpitante, cu rasturnari incredibile de rezultat!
In sferturi Alex Ciobanu- Elicopter Florescu 3-2, dupa ce Alex a intors rezultatul in setul final de la 10-6!
In semifinala Mihai Bodeanu - Gabi Farkas 3-2, dupa 2-1 si 8-4 pentru Farkas, Mihai a castigat setul la 8!

Sint sigur ca Norocel poate dovedi, la nevoie, ca a fost de garda in ziua turneului :)
Parca-l aud: Fii atenta, nevasta, ce trucaje au facut nebunaticii astia! :)

Multumim Mangalia :thumbup: :clap: pt. organizare superbe. Multimum si pt. pozele si filmuletele :thumbup: :wave: :clap: facuta sunt minunat. Bravo NORO tine tot asa :think: :wink:

Douazeci de mese triste va asteapta vara viitoare...

...?i mai tri?ti sunt cei care nu au putut să ajung? :( ...

Vezi Nea Deni , daca ramaneai duminica si castigai OPEN-ul...

Bila a fost operat azi dimineata si totul e bine !

Comăneștiul va felicita pentru clipele de neuitat
Sanatate ati dorim BILA
la mai multe :clap:

SANATATE MULTA DE PE MELEAGURILE MURESENE!!!!!!

MULTA SANATATE BILA...Ne-am cunoscut de f. putin timp si mi-am dat seama ce fel de "baietas" esti..........inca odata MULTA SANATATE!

Back
Sus