Nici nu știu dacă imbirlig sau spun ce vorbește lumea.....
La acest turneu a fost că ... DUMINECA IN FAMILIE(sâmbăta)
......
Oare a fost ceva de nota 9???
oare poate oferi cineva mai mult de atît pe 50 roni?
au venit jucători din toată țara ......poate spune cineva că turneul acesta a fost de nota 9?...dar toți care au fost pot transmite organizatorilor locali ce au primit de 50 roni!!!
Pe lîngă organizarea la .......SUPERLATIV...acest turneu a demonstrat că un A+ a adus jucători din toată țara (Moldova,Tulcea .....)la arad(nimeni nu a avut probleme cu distanta,,așa cum se vehicula ideea că turneul final trebuie sa fie in mijlocul țării).
Convingerea mea este că ....ORGANIZATORII DE AZI.....pot oricînd să organizeze un turneu final
Eu nu pun poze de la turneu deoarece e plina pagina,dar sunt curios daca poate cineva să-mi arate un turneu la care a fost aperitivul care e postat in poze,felul principal după grupele inferioare, mîncare de post......,sucuri,apa,întăritor,cafea (la discreție),un turneu la care au fost astfel de vestiare,un turneu la care au fost dusuri funcționale cu apa calda(nimeni nu a plecat spre casa fara să facă un dus daca a vrut),într-un cuvînt ......TOATA LUMEA SUPER MULTUMITA, ....Un turneu la care si cei învinși au plecat cu o mare bucurie....CA AU PARTICIPAT LA UN REGAL DE TENIS...... UN TURNEU FRUMOS organizat de MARTIENII!!!
P.s
Poate cineva să mă contrazică???
Cei care s-au retras .....nu vor ști niciodată ce au pierdut!!!!
Subscriu,merita din plin nota 10+ ,tenisul astăzi este sportul care unește oamenii cu aceeași pasiune, se leagă prietenii !a fost minunat!