ÎNCHIS Vand lemne si fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vesti

senior
Salut
Tibhar Defense plus maner FL. Jucat 2-3 ore. Pret 80 lei.

Fete
Butterfly Tenergy 05 FX 2.1 rosie. Dimensiuni 150x148. Stare foarte buna. Pret 150 lei. - vandut
Butterfly Tenergy 05 1.7 neagra. Dimensiuni 150x143. Stare buna. Pret 80 lei.

Butterfly Tenergy 05 1.9 rosie. Dimensiuni 14.5x14 cm. Stare buna. Pret 50 lei.
Butterfly Bryce Speed FX 2.1 rosie. Dimensiuni 15x14.5. Stare buna. Pret 120 lei
Butterfly Tackiness Chop II 1.9 neagra. Dimensiuni 154x150. Stare buna. Pret 60 lei. vandut
Nittaku Hammond FA max neagra. Dimensiuni 16x15 cm. Stare foarte buna. Pret 50 lei.
Xiom Vega Pro 2.0 rosie. Dimensiuni 152x148. Usor ciupita. Pret 60 lei
Preturile sunt usor negociabile.
La preturile mentionate se adauga costul transportului.
Pentru cei interesati revin cu poze. Pot fi contactat la tel 0729072445.
Multumesc.

Re: Vand lemne si fete

te salut
sa stii ca m-ai cam dezamagit cu fața xiom vega europe...la asta ai omis sa treci marimea...145x145...???....pe ce naiba a fost taiata.??
Ti l-as trimite inapoi cu mare placere...dar asta e...omul mai si tzeapa..
Zoli

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie la fata tenergy 05 fx neagra. A zis ca este taiata pe Timo Boll ZLF, dar dimensiunea reala era alta, bineinteles mai mica. Vorba ta, as timite-o inapoi, dar asta e, mai dai si peste oameni asa.

Salut
Imi cer scuze pentru cele intamplate. Xiom vega europe a fost taiata pe un lemn de aparare iar tenergy 05 fx chiar a fost taiata dupa un TB zlf. Am taiat personal toate fetele la care scrie taiat dupa un TB ZLF si de aceea nici nu le-am mai masurat. sorin, mi-ai spus pe MP ca diferenta a fost de 2-3 mm. Cineva mai priceput ca mine mi-a zis ca diferenta poate sa vina de la fapul ca atunci cand am taiat-o am lipit-o pe paleta si am presat-o prea tare si in felul acesta la dezlipire a rezultat aceasta diferenta. Binenteles ca asta inseamna ca daca o intinzi foarte bine cu o rola, eu am una speciala de la Buterfly, se va intinde exact cat un TB ZLF dupa care a fost binenteles taiata.
In orice caz credeam ca este de la sine inteles ca orice neplacere este rezolvabila. Asa ca va rog sa trimiteti inapoi fetele prin posta eu urmand sa suport toate costurile.
In cazul in care veniti maine la concurs la București ne putem intalni acolo si mi le puteti da.
Inca odata imi cer scuze pentru neplacerile create.

Si inca un aspect, nu se va vinde nici una din fetele la care nu este trecuta dimensiunea. Voi corecta aceasta situatie luni la prima ora.

AYURVEDA a spus:
te salut
sa stii ca m-ai cam dezamagit cu fața xiom vega europe...la asta ai omis sa treci marimea...145x145...???....pe ce naiba a fost taiata.??
Ti l-as trimite inapoi cu mare placere...dar asta e...omul mai si tzeapa..
Zoli
Si eu am cumparat de la Ionut Vestineanu o fata Xiom Vega Pro si e foarte mica 145x145...sunt dezamagit :silent:

Exista si fenomenul natural de reducere a dimensiunilor, datorat pierderii de tensiune din bureti. Toate fetele "tensor" sau "high tension" (mai ales cele moi), raman intr-o oarecare masura mai mici decat lemnul dupa dezlipire, daca au fost taiate cu cuterul, exact pe langa lemn. De aceia, eu am hotarat sa renunt la aceasta metoda, chiar daca aspectul este atat de atractiv. Prefer sa le tai cu foarfeca, putin mai mari decat lemnul, pt ca apoi, la urmatoarea lipire sa se potriveasca perfect.

Multumesc pentru interventie. Oricum, ce am spus mai sus ramane valabil si celor ce doresc le voi returna banii si voi acoperi si costurile de transport. Consider ca in aceste cazuri este vina mea deoarece nu am afisat dimensiunile exacte ale fetelor (lucru ce nu se va mai repeta).

Multumesc mult domnu Ionut Vestineanu!!!Sunteti un om de cuvat.
recomand :thumbup:

Vega pro va rog niste poze fata spate si dimensiuni actuale daca mai e de vanzare sunt interesat.
Pentru cei care ati luat teapa, singura solutie sa folositi cu maxima incredere lista neagra precum bine zicea Dl Clau.

Salut
Fata este de vanzare, aveti pozele mai jos. Dimensiuni 152x148.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus