Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
DACA DORESTE D-L RARES SA NE SPUNA SI NOUA CE FATA ARE PE REVER??????????????
CRED CA ARE O COMBINATIE F.BUNA,CARE MERE PERFECT PE LEMNUL ACESTA NOU APARUT "TITAN"'!!!!!!!!!
Asadar, maine la ora 16 chibitii vor umple sala Top Tenis Arena pentru a fi martori la cea mai palpitanta revansa a toamnei: COROIAN GEORGE vs LEORDA RARES!
Nu vor lipsi nici galeriile celor doi si nici pariorii!
Deschidem un poll, pentru a vedea sansele celor doi?
sa-mi dea 7 in fata si sa joc cu stanga poate nu ? :mrgreen: :yawn:
tare glumetz domnu Seni .... Oricum nu inteleg dc ma incluzi si pe mine in pariurile astea !
Am constatat ceva la acest turneu, jucatori neantrenati de luni bune au batut jucatori care se antreneaza zi de zi ... Interesant aspect...Tu ce parere ai mister Seni ? :mrgreen:
nu ma razgandesc sunt optimst avand in vedere ca 2 din cele 3 seturi care le-am pierdut au fost de la 7-2 respectiv 10-6 etc . oricum jucam sa ne distram ,ne vedem maine
Asadar, maine la ora 16 chibitii vor umple sala Top Tenis Arena pentru a fi martori la cea mai palpitanta revansa a toamnei: COROIAN GEORGE vs LEORDA RARES!
Nu vor lipsi nici galeriile celor doi si nici pariorii!
Deschidem un poll, pentru a vedea sansele celor doi?