LEMNE USOARE

ioan72

boboc
Va rog sa imi dati niste exemple de lemne usoare cu sau fara carbon sa fie sub 80 g catalogate de la ALL+/OFF- la OFF care au un control f bun si o viteza decenta.Va multumesc tuturor de sfaturi si sugestii.

Re: LEMNE USOARE

Tibhar Samsonov Alpha - am unul de 77 grame
Donic Waldner Senso V1 - am unul de 80 grame
Amandoua as zice ca sunt OFF-

Lemnele de la andro, cu sistemul Super Core System, sunt de la All+ pana la off+ eu personal am unul off+ cu carbon light, de 70g :biggrin:
Si bineinteles lemnele marca mizzone care pot atinge greutati foarte mici.... parca am vazut unul la un amic, de 50 de grame... :shock:

donic cayman-fl-52 grame(cantarit de mine)-am adus un nou lot

In general care sunt confectionate din lemn balsa ! ex. donic cayman, bty balsa carbo x3, andro kinetic super light (70gr) etc.....

VA multumesc de sfaturi.Astept si alte pareri.Cu ce fel de fete se "impaca" lemnele de tip balsa ca si donic cayman?

In general cu fete soft se inteleg cel mai bine...am avut si Cayman si Waldner Dotec Carbon, amandoua cu miez balsa, amandoua mi-au placut cel mai mult cu niste fete soft pe ele (Cayman impreuna cu Sonex JP Soft si Waldner Dotec Carbon impreuna cu Vega Euro, ultimele fete placandu-mi cel mai mult)

TSP Versal

• -5-ply all-wood blade
    -65g +/- 5g
    -155mm x 146mm (LxW) headsize
    -8mm thickness
Shakehand:

Penhold (61 g):

Din gama Donic Dotec:
-Apelgren Control (70gr)
-Persson OFF(75gr)
-Waldner AR (70gr)
Asta daca iti place sistemul Dotec (care este excelent...)

tibi a spus:
donic cayman-fl-52 grame(cantarit de mine)-am adus un nou lot
tot la domnul Tibi gasesti lemn Champion Carbon care are sub 80g si este off spre off+ calitate buna la un pret avantajos.

Va multumesc tuturor care mi-au raspuns.Voi incerca sa cunosc pe "viu" din lemnele amintite de voi sa vad cu care ma voi impaca cel mai bine.

Lemnul Champion Pro Carbon are greutati in jurul valorii de 80 g. Mie mi-a trimis domnul Tibi unul de 73 de grame (ii multumesc si pe aceasta cale). Lemnul e rapid. Eu il folosesc pentru a "da viata" unor fete chinezesti. A iesit o combinatie destul de rapida, insa foarte reusita.

cristi1 a spus:
Nittaku Septear 74g - 80g ... mi se pare une lemn excelent.
Super lemn, pacat ca din ce am jucat cu el 2 ani, doar Nittaku Hammond, Stiga Boost TC si Joola Express s-au comporat bine pe el.

salut. mi-au "iesit" de curind lemne si mai usoare, incepind de la 41 grame. combinatia balsa6bamboo e chiar "fisneata", si e sub 50 grame.
pot sa-ti ofer pentru teste, pentru citeva saptamini, orice lemn din gama celor pe care le fac.
0747482236.
bafta si minuni!

Back
Sus