ÎNCHIS vand palete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: vand palete

o da, chiar si eu vreau paleta performanta, sa castige meciurile, daca se poate :lol:

serenity90 a spus:
daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
am incercat diferite variante de palete (lemne si fete) dar n-am reusit sa fac performanta :shh:
singura solutie ramane sa-mi cumpar o paleta performanta. Ce-mi recomanzi? :crazy:

serenity90 a spus:
daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
Mi-ar prinde bine o "paleta peformanta", in speranta ca vine cu "softul" in ea. Sambata merg la un concurs, poate asa am sanse sa il bat pe Shuni... :biggrin: :biggrin:

uite asa se dezvolta un topic, fara ca prezenta initiatorului serenity90 (seninatate 90 - de ani, de chile, IQ :?: .... ) sa mai fie simtita :biggrin: ; dar asta conteaza prea putin din moment ce ne simtim bine, nu-i asa ?
pan' la urma, a iesit la suprafata faptul ca toti vrem paleta performanta "decat" ca o avea oare sa dea la "tata" lumea ? :lolno:

Am gasit la Galion o doamna care vinde palete facute cu fete donic,sriver etc f bune.Depinde de ce doriti mai iute mai moale se rezolva.

Paleta performanta, mai iute, mai moale(aruncam cu termeni tehnici :twisted: ...si srivere si donic.... mama, mama, deabia astept !!!

Alo, domnu'
V? rug?m să da?i doar câte una, să ajung? la toat? lumea. Vreau ?i eu una ultraperformant?, cu telecomand? dac? se poate, să joc de pe scaun.
Mersi.

La alegere de care doriti.Va intalniti si incercati jucati si pe loc daca va place o luati sau nu.
E alegerea dvs

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus