serenity90
boboc
daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cum adica palete performante ?serenity90 a spus:daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
Daca se poate, 3 palete performante...de batut covoare! Poate scap de dat cu aspiratorul! :lol:serenity90 a spus:daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
am incercat diferite variante de palete (lemne si fete) dar n-am reusit sa fac performanta :shh:serenity90 a spus:daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
Mi-ar prinde bine o "paleta peformanta", in speranta ca vine cu "softul" in ea. Sambata merg la un concurs, poate asa am sanse sa il bat pe Shuni... :biggrin: :biggrin:serenity90 a spus:daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.
Vreau si eu 2 astfel de palete :lol: :lol:sorin167 a spus:Daca se poate, 3 palete performante...de batut covoare! Poate scap de dat cu aspiratorul! :lol:serenity90 a spus:daca doriti sa cumparati palete performante,astept comenzi.