Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Buna ziua tuturor.Apreciez toate parerile iubitorilor de Amatur.Vin si eu cu o propunere,dlApian si altii mai vechi in tenis de masa stiu despre ce este vorba:Cum ar fi ca acest turneu sa se joace eliminatoriu dupa schema(Sistem) ruseasca.Poate dezvolta cineva asta si cine stie......

Eu zic sa se joace direc finala....ce mai atata tura vura😡😡💪🏻💪🏻

Se retrage Vintilă George-Daniel, Brăila, avansați. Mulțumesc!

Trimis de pe al meu SM-A236B folosind Tapatalk

Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !

Daca nu cunosti persoana ar fi mai bine sa nu te pronunti , este un copil de16- 17 ani care creste in valoare pe zi ce trece, numai ca noi asa incurajam copiii lasandu-i acasa, nu le ramane nici macar satisfactia de a-si ridica distinctia de lider judetean.

Eu zic sa se joace direc finala....ce mai atata tura vura😡😡💪🏻💪🏻

Buna seara!Stimate domn,daca varsta este cea reala,se pare ca nu stiti schema ruseasca de joc.Mistourile sunt misto atunci cand esti sigur pe situatie....altfel zici ca vorbim ca in Las fierbinti.Nu ne cunoastem pesonal asa ca hai sa nu dialogam.Sanatate si succesuri in finale.

Daca nu cunosti persoana ar fi mai bine sa nu te pronunti , este un copil de16- 17 ani care creste in valoare pe zi ce trece, numai ca noi asa incurajam copiii lasandu-i acasa, nu le ramane nici macar satisfactia de a-si ridica distinctia de lider judetean.

Satisfacția copilului ar trebui sa fie ca ii creste jocul, ca trece la categoria superioară. Tricoul de campion e o cârpă pe care s-a mâzgălit ceva.

Satisfacția copilului ar trebui sa fie ca ii creste jocul, ca trece la categoria superioară. Tricoul de campion e o cârpă pe care s-a mâzgălit ceva.

Eu stiam taman invers. Daca ravnesti la un tricou de campion trebuie sa muncesti, sa te daruiesti.
Asa-i si in ciclism si in alte sporturi.
Posibil sa ma fi inselat.

Am un prieten al cărei fata a făcut tenis de câmp de performanta. După ce a ajuns campioana națională la vreo 14 ani s-a lăsat. N-a mai simțit motivatie. Înțelege fiecare ce vrea.

Nu mi se pare normal ca un lider județean sa nu prindă loc la turneul campionilor cum este cazul lui Cristea Daniel din B-N.Atunci pt.cine se face turneul campionilor? Ar trebui sa aibă prioritate liderii judeteni și apoi restul lumii. Dar cine știe, poate va primi un Wilde card de la organizator .

Tibi probabil ai avut intenție bună dar faptul ca 99% nu prinde loc nui o tragedie vor urma alte turnee ale campionilor la care va putea ajunge în ani viitori nu e nici primul nici ultimul lider județean care nu prinde loc wild cardurile sunt pt organizatori sai lăsăm să le acorde celor ca se implica în organizare sau pe ce criterii considera ei. Acest copil nici măcar nu întra pe acest forum hai sa nu-l transformam într-o vedeta pe aici din lipsa de subiecte de discuție. Rog un moderator dacă se poate sa șteargă toate comentările pe acest subiect.

Today, 15:39
Având in vedere ca pe 15 octombrie sărbătoresc ziua de naștere (55 ani) as dori sa primesc cadou un wild card la Elite din partea organizatorilor. Aduc o apa minerala de Borsec....si dau si o bere...😁..... poate aici mă vede cineva😉

Tinand cont ca in ultima vreme se incurajeaza corectitudinea, cred ca meriti un asemenea cadou.Ai fi putut foarte bine, sa amani a cincea clasare in 1-4, si sa mergi linistit la TC din postura de favorit la open.

Bună ziua. Dacă tot a venit vorba de analize.La T.C. de la Piatra Neamț, la elite au fost 20 gr.inferioare.Din cei 20 jucători de loc 4, 12 s-au clasat pe locul 1-3, iar 4 pe locul 4. Din cei 20 jucători de loc 5, 2 s-au clasat pe locul 1-3, iar 6 pe locul 4. Cu totul alte procente . De ce este nevoie de a le lua concurenților ,,satisfacția" de a lupta pt. un loc 4? Credeți că se compară cu un meci de repoziționare? Mai ales dacă e a doua zi. Mă cam îndoiesc. Cea mai mare parte a concurenților , care sunt amatori, se bucură de calificarea în superioate. Dacă nu s-a știut lucrul ăsta, e grav. Nu am văzut poziția organizatorilor. Poate există analize făcute în decursul anilor, cum se spune. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, trebuiesc argumente. Cu stima.

Salut Costi,

Tot citesc si astept sa-ti “demoleze” cineva mesajele…. Deocamdata nimic….. Oare de ce?

Normal e sa mearga la turnee sa isi faca punctaj de calificare (valoare are, doar e lider judetean, nu?)

in alta ordine de idei, sunt judete cu 4-5 jucatori la o categorie. E normal sa mearga la TC in defavoarea cuiva care are grila completa si totusi e pe locul 2 intr-un judet cu 40-50 de jucatori la categoria respecitva?

Ok...ai dreptate, atunci sa se numească,, Turneul celor cu cele mai multe participări". Organizatorii prin regulament ar trebui să aloce locuri obligatoriu pentru jucătorii aflați în astfel de situații.

Este T.C. nu turneul liderilor județeni ! Din punctul meu de vedere, și am susținut-o mereu , lider județean la categoriile inferioare e o "gogoașă" alimentata de sponsorii cu materiale. Sincer ! Ce valoare are un astfel de lider ? Nu ca om , că jucător !

Domnule Adrian spuneți că este TC....cine sunt acești campioni?oare nu tocmai acești lideri județeni.... probabil e un singur campion Nr 1 in Amatur.Ideea Amaturului e să-i premieze la toate nivelurile și să-i numească campioni pe acești lideri județeni... problema e cum sa premiezi pe cineva și să nu -l invitați...

"pe timpuri" se juca o singura categorie . de acolo a apărut T.C. , cu primii clasați din fiecare județ +Buc. . Mai erau premiați ; Campion AmAtur ,lady (cea mai frumoasă) , H ( cel mai bine clasat ) ,W(...),G.T.(cele mai multe participări)....apoi au apărut cele patru categorii . Se rămăsese la vechiul sistem de premiere până cand firmele de vânzări materiale s au oferit să premieze și celelalte cat....și atunci a început "circul ". Dar cum penibilul nu ucide ....cred că ar fii frumos sa fie premiat și cel mai bun din fața blocului

Ultima editare:
Pentru. VIJE. VULPEA UNDE NU AJUNGE II MIROASE.GREU CU FRĂȚILĂ. ( APROPO DE TRICOUL DE CAMPION, CA ESTE O CARPA )

Indiferent ce sistem vom aplica, lucrurile nu vor merge... in sensul ca multi vor fi nemultumiti. Asta pentru ca avem o grava problema de mentalitate. Suntem îndoctrinați de mici ca victoria e mai importanta decât plăcerea jocului. Ca e mai multumitoare o cupa câștigată facil decât un meci pierdut la mare lupta in care te auto-depasesti. Ca trebuie sa batem pe alții, nu sa ne batem pe noi insine in primul rand. Ca a ajunge la destinație e mai important decât călătoria in sine. Decât codaș la oraș mai bine în satul tău fruntaș. Nu avem cultura fair-play-ului cu tot ce implica el.
Din păcate e greu sa ne schimbam mentalitatea chiar daca vrem, pentru ca functionam mai mult la nivel subconștient.

Bună ziua. Dacă tot a venit vorba de analize.La T.C. de la Piatra Neamț, la elite au fost 20 gr.inferioare.Din cei 20 jucători de loc 4, 12 s-au clasat pe locul 1-3, iar 4 pe locul 4. Din cei 20 jucători de loc 5, 2 s-au clasat pe locul 1-3, iar 6 pe locul 4. Cu totul alte procente . De ce este nevoie de a le lua concurenților ,,satisfacția" de a lupta pt. un loc 4? Credeți că se compară cu un meci de repoziționare? Mai ales dacă e a doua zi. Mă cam îndoiesc. Cea mai mare parte a concurenților , care sunt amatori, se bucură de calificarea în superioate. Dacă nu s-a știut lucrul ăsta, e grav. Nu am văzut poziția organizatorilor. Poate există analize făcute în decursul anilor, cum se spune. Dacă vrei să schimbi ceva în bine, trebuiesc argumente. Cu stima.

Buna ziua, vad ca se insista pe aceasta postare si din cate il cunosc pe domnul Hoancea ,si il apreciez, ma consider dator cu un raspuns.
Nu am inteles si nu cred ca cineva a inteles ce relevanta are calificarea jucatorilor de pe pozitia 4 si 5 in tot contextul turneului.Da si eu imi doresc ca jucatorii de pe pozitia 4 si 5 a grupei sa se califice toti pe locurile 1 si 2 , si daca vor reusii voi fi foarte bucuros, si atunci am avea o reusita procentuala de 100%. Dar sunt convins ca ati vrut sa faceti alta statistica si nu v-ati exprimat bine.Dar pt o concluzie mai relevanta va rog sa incepeti statisticile prin 2014 incoace si 2018 sa insistati, iar 2019, 2021 si 2022 sunt atipice si rezultatele pot sa apara fluctuatii nedorite.

Daca vreti sa va referiti la calificarile jucatorilor care au terminat grupa inferioara pe pozitia 4, pozitia 5 fiind a pierzatorilor, statistica demonstreaza ca un procent de 93 % nu s-au calificat niciodata din superioare si au incasat doar bataie, si bineinteles ca democratia zice ca nu se cauta solutii pt minoritati , si mai ales pt 7% in detrimentului celor 93%. Si daca mergem mai departe cu statisticile am discutat cu foarte multi din aceste pozitii si majoritatea (nu pot evalua in procente ca au fost discutii directe)considera ca decat 2 batai umilitoare din superioare , mai bine 2 meciuri pline de satisfactie cu 2 adversari apropiati valoric.

Multumesc.

Ultima editare:
Back
Sus