Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneul Campionilor”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - MEDIAS - 14-15 octombrie 2023
Felicitări tuturor care au contribuit la desfășurarea acestui turneu. Sunt convins ca s-au depus eforturi majore de fiecare dintre cei care au participat la organizare si desfășurare. Din pacate nu poti mulțumii pe toată lumea ( n-ai cum ) oricât de mult te-ai strădui.
BRAVO!
Un turneu final super reușit din toate punctele de vedere. De la sosirea participanților și până la sfârșitul turneului totul la superlativ. Îi mulțumesc domnului Emi personal precum și întregii echipe de organizare pentru onoarea de a mă afla în grupul select și restrâns al celor mai buni jucători din Ama Tur. Felicitări tuturor participanților.
Bun gasit tuturor.Cred ca a fost un adevarat regal al Amaturului.Felicitari prietenilor Dinca,si Rausche.Domnului Campean:Jos palaria...un exemplu de urmat!
Salutare. Am pierdut o paletă pe ultimul rând al tribunei unde se aflau standurile cu produse. Paleta se afla într-o husă neagră butterfly.
Dacă o găsește cineva vă rog frumos să mă contactați!