cum poti juca contra unui aparator care joaka cu paleta ofensiva ?
ma gindesc la o strategie !
gen Joo Se Hyuk
ma gindesc la o strategie !
gen Joo Se Hyuk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
foarte intresant el a dat pana sa plictisit la Timo ma refer ! :lol:Dado.daniel a spus:Nu-l intreba pe Timo Boll! :lol:
de obicei florin noi atacanti suntem cei care se grabesc si se plictisesc si ratam mai des ! :crazy:FlorinBN a spus:Desigur, dupa ce oboseste sau se plictiseste ... mai si greseste.
cred ca samsonov a jucat cu mult tact !Dado.daniel a spus:Nu-l intreba pe Timo Boll! :lol:
cred ca e o mare lectie de cum se joaka contra aparatorilor !Zoki a spus:Samsonov a avut rabdare...mult calm.A dat mult topspin stanga...dreapta,apoi a pus mingi scurte....lungi.A variat mult jocul cu mult calm.E foarte greu de jucat impotriva lui Joo.Este un aparator de exceptie si face si faza de atac foarte bine. Eu spun ca Samsonov datorita calmului si inteligentei l-a batut pe Joo.
Samsonov simte foarte bine efectele . Si el e unul din cei care nu prea pierd cu aparatori, desi nu "rupe masa".raulv a spus:cred ca samsonov a jucat cu mult tact !Dado.daniel a spus:Nu-l intreba pe Timo Boll! :lol:![]()