OVTCHAROV GASIT POZITIV CU CLEBUTERON

Re: OVTCHAROV GASIT POZITIV CU CLEBUTERON

Antal Denes a spus:
Va dau cateva exemple de S.F.-uri:
1. Adi e descalificat dupa ce l-a batut pe Boll cu toate ca ambele palete depaseau grosimea admisa.
2. Ovtcharov la Europenele de la Belgrad din 2007 ajunge in semifinale dupa ce, in mod subit, toti favoritii (Tan Rui Wu, Korbel si Kreanga) de pe partea sa de tablou s-au retras din proba de simplu dar au jucat in probele de dublu sau dupa doua zile la echipele de club. (2007 era an preolimpic si conta foarte mult clasamentul mondial pentru calificarea la Beijing)
3. In semifinala dintre Germania si Romania de la Europenele de anul trecut, Ovtcharov a avut dreptul sa isi schimbe paleta in timpul partidei cu Adi desi aceasta nu era deteriorata. Si-a luat paleta care la inceputul meciului era considerata neregulamentara. Cu un an inainte Adi a fost descalificat de la US Open pe motiv ca si-a distrus paleta (lucru care s-a vazut si pe video) intr-o partida cu Baum.
4. La Cupa Mondiala de anul trecut, la care Boll nu a participat, pentru a ajunge Germania in semifinale, l-au descalificat pe Korbel pe motiv de paleta neregulamentara si asa au reusit nemtii sa bata Cehia si sa mearga in semifinale.
5. La recent incheiatele CE de la Ostrava cei trei sportivi germani erau "fresh" desi au jucat in toate probele pana in fazele finale iar ceilalti abia mai dadeau in minge. Aici nu vorbesc numai de Adi care nu este in cea mai buna conditie fizica ci si la Samsonov si Schlager. Cred ca mai erau in stare sa rejoace toate meciurile.
Ca Boll e geniu... nu incape indoiala... dar ceilalti...?
Iar m-am imbolnavit :crazy:

rasvan a spus:
filoteanuadrian a spus:
Din pacate mai pica din cind in cind un fraier care baga prostii in el de capul lui. Ba EPO, ba Sibutramina, ba alte mizerii.
Pacat de Dima ... chiar era simpatic. A fost fraierul de serviciu de data asta. Ghinion!
Pentru ca "scenarita" tinde sa devina ceva caracteristic poporului nostru am sa incerc sa nu dezamagesc si sa lansez un scenariu:
Dar daca s-a dorit sa i se faca loc lui Baum in primii trei sportivi ai Germaniei care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra? Ca acum tot si-a dat drumul la joc si a confirmat la nivelul seniorilor si ar arata mult mai bine o echipa 100% nemteasca cu Boll, Suss si Baum.
...
oare sunt bolnav si eu ? :crazy:
Ca bine le mai zici Razvane,le stii ca un om mare........eu sunt 100% ca asta a fost,doar stim ca ta-su lui Baum e vicepresedintele fed germane de tenis de masă si e impins de la spate inca de cind era mic.........

Toate cazurile enumerate sunt pro Germania si nici una contra .
In plus Boll in meciul cu francezul [tanarul cu ochelari ] si-a schimbat paleta care nici macar n-a fost masurata si a intors rezultatul de la 2-7 si a castigat setul 1 .

S-a dat deja voie sa fie schimbata paleta in timpul meciului (intre seturi, eventual) ?

Stima nea Mircea,dar Boll a scimbat in timpul setului ,nu stiu daca se vede faza pe inregistrare ,o sa verific .

Si mie mi-a placut C.Baum ,iar francezul e Adrien Mett...
Intradevar a acuzat ceva la paleta .

Salutare .
Sa ma bag si eu ca musca'n lapte , sa lamuresc o lecuta din subiectele da`pa aci :
Subiectul Nr.1 : Timo Boll cand a jucat cu Adrien Mattenet , Timo a dat ia dat un topspin lu Adrien si a agatat fata de marginea mesei de tenis , atunci Timo Boll sa dus (din proprie initiativa nici decum ca ala a vazut nu stiu ce la paleta ) la arbitru sa il atenitioneze ca fata lui a fost deteriorata dupa faza cu agatatul , ce era sa faca Timo Boll ? Sa opreasca meciuuuu , sa isi dea jos fataaa , sa taie alta , sa lipeasca ... etc , sau sa joace cu ea asa ... ! Regulamentul permite demuuuuult timp schimbarea paletei in timpul meciului . Toti jucatorii au cate 2 palete la ei in caz de accident in timpul meciului .
Subiectul Nr.2 : Azi nu au jucat oficiali la echipa Germaniei deoarece cu scandalul drogului si etc , a fost o faza de genu ca Chinezii lear fi pus ceva in mancare , chiar azi a anuntat la TV , Timo Boll sa dus din proprie initiativa acolo sa faca si el la randul lui testul , inca nu se stiu rezultate etc , si de faza cu Ovtcharov ca nu mai joaca , este doar o poveste ... Sa nu credeti ca echipa Germaniei va lasa totul asa , nu mai joaca Ovtcharov si gata il baga pe Baum .
Subiectul Nr.3 : Baum a batut LEGAL pe Schlager si pe Samsonov ... De ce ? Pentru ca au ajuns deja la un nivel la care nu mai cresc , oricat de mult ar mai incerca + ca nu mai fac antrenamente de 5..6..7 ore pe zi cum zicea bou ala la televizor ca Samsonov face antrenament 6 ore pe zi sau ceva de genu , pe cand Baum face antrenamente zilnice de 3 ori pe zi a cate 2 ore daca nu si mai mult la fiecare sedinta . Era normal ca un tanar ca Baum sa bata doi "batranei" in acest sport , au fost stranse meciurile toata lumea a vazut ...
Tot ce v-am spus sunt surse sigure , care vrea sa le ia ca a tare OK , cine vrea sa critice .. nu are decat :) ...
Salutare , cu scuzele de rigoare ca m-am bagat peste ...

Dado.daniel a spus:
Din pacate nu are valoare pt. echipa nr.1 a Germaniei!
Adevarat ca mai sunt trei peste el in echipa Germaniei, dar as fi curios la chinezi ptr. care zici ca e pacat la o echipa de 3? :wink:

e meritul lor muncesc pe masura ! :thumbup:

In urma testelor si analizelor facute la un laborator sportiv german,s-a ajuns la concluzia ca Ovtcharov a ingerat clenbuterol involuntar,mancand o friptura de vaca.Aceasta substanta e folosita in hrana animalelor,ca agent de crestere a masei musculare.
Odata aceasta decizie luata,a fost ridicata si suspendarea lui Alfredo Contador ce data din iulie de la Turul Frantei,prin analogie

No pai asa o sa ajungem si noi daca n-o sa mai avem vaci in ograda. :)

Tre sa intrebam la acel laborator daca p...a contine clenbuterol,ca acusica numa asta o sa avem de mancare:)

Off,
Haideti sa va spun o poveste. Acum 2 ani politia spaniola a facut un control la un laborator al unui doctor - Eufemiano Fuentes il chema. Asta dupa un denunt al unui ciclist prins dopat in turul Spaniei. Si surpriza ... au gasit planuri de doping pentru majoritatea ciclistilor. Si pe linga asta se spune ca au fost si altii - printre care fotbalisti de la Barcelona, atleti & shit - s-au speriat aia cind au citit dosarele fiecarui "pacient". Imediat politia spaniola a pus sechestru pe acele dosare si de atunci nu le-a mai vazut nimeni. Degeaba toate organizatiile internationale de fotbal, ciclism, politia franceza etc. tot fac cerere sa aiba acces la acele dosare ... de 2 ani, nimic.
Acum ma leg si de subiect ... din cind in cind mai apare cite un nume de dopat .... Contador era in capul listei lui Fuentes (si Armstrong la fel). Cind vad ca incearca cineva sa-l scoata basma curata pe Contador pentru ce a facut in Le Tour anul trecut .... imi ridica niste semne de intrebare. Si cind vad ca si pentru Ovtcharov se foloseste acelasi detergent de albire ... iar imi ridica semne de intrebare. Nu stiu ce sa zic si cu detergentul asta Ariel - mai albe si mai curate ca atunci cind erau noi.
Si de faptul ca Contador era dopat 101% anul trecut nu s-a indoit nimeni. Ajunsese sa mearga la contratimp mai bine decit Fabian Cacelara ... ceea ce e o gluma de zis la bere ... nu avea cum sa faca asa ceva - toata lumea a sarit ca arsa cind la contratimp a iesit primul ...
Mie imi suna a operatiune Ariel. Pute prea tare a detergent

Diferenta este ca uni sunt prinsi ,iar alti nu trebuie prinsi , doar suspectati !

Back
Sus