ÎNCHIS vand fata neagra vega europe 2.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nicuB

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
54
Locație
Timișoara
fata a fost lipita pe paleta in iulie, in august nu am jucat deloc, in rest joc cam o data pe saptamana, cam o ora jumate, maxim doua.
fata nu este ciupita, nici buretele, pozele sunt facute cu telefonul. pret 60 ron.
Fotografii-0068.jpg
Fotografii-0069.jpg

Re: vand fata neagra vega europe 2.0

cred ca mai trebuia sa fac ceva sa se vada pozele, dar nu stiu ce. am dat pe img si am atasat link-ul
EDITAT CLAU:
Am reparat eu.

daca este taiata 150/155 cel mai putin si se prezinta in stare buna puteti sa mi-o rezervati
Doresc totusi o poza in care sa ae vada bine deoarece in acestea nu se vad nici un fel de detalii.

shadowro a spus:
daca este taiata 150/155 cel mai putin si se prezinta in stare buna puteti sa mi-o rezervati
Doresc totusi o poza in care sa ae vada bine deoarece in acestea nu se vad nici un fel de detalii.
nu are dimensiunile cerute de dvs, am masurat-o si are cam 148x152.
pentru ca m-au intrebat si altii pe privat, fata a fost noua cand am cumparat-o, lipita pe lemn de domnul Tibi, de fapt atunci am cumparat o paleta. fata a fost dezlipita acum tot de domnul Tibi. am curatat-o cu solutie pt fete, donic, dupa fiecare partida. am sa incerc sa atasez alte poze pt cei interesati.

Desi este cam mica in dimensiuni ma incumet si ofer pe neve 45 lei transport inclus colet ramburs PTTR!

am facut alte poze, sper ca se vad mai bine, fara blitz ies prea inchise, mai bine nu stiu sa le fac

vandut, se poate inchide.
multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus