Reteta adeziv pe baza de toluen

Re: Reteta!!!

Se ia o bucatica de cauciuc natural , se taie cat mai marunt posibil, se aduga toluen acoperitor. Se agita de doua ori pe zi pana la topirea cauciucului. Daca consistenta nu este satisfacatoare se mai aduga dupa caz cauciuc sau toluen. Daca nu gasiti toluen se poate rezolva problema cu Diluant D209 (contine 30% toluen) face acelasi lucru doar ca ceva mai incet si cu mult mai mult miros.

Tocmai ca adezivul asta e si flexibil si elastic, probat de mine.
Se dezlipeste usor (e ca o pelicula de cauciuc flexibil, elastic) de pe fete.

Prezervative, suzete sau cauta produse din LATEX (cauciuc natural)

si din prezervative ca e mai usor de gasit :)) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?

traian a spus:
Prezervative, suzete sau cauta produse din LATEX (cauciuc natural)
:lol: :lol: :lol: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
A fost supertare asta.Speed glue cu prezervative si suzete.Sa ne tineti la curent cum va iesi lipiciul.

Re: Reteta adeziv pe baza de toluen

O sa iasa ca o ..... cu diferite arome :lol: :lol: :lol:
Si ca sa ajutam omul ii sugerez sa-si cumpere speed glue direct din magazin ca inca se mai gaseste, adica de aici.

sorymtllc a spus:
si din prezervative ca e mai usor de gasit :)) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
de toluen si nitro toluen iti fac eu rost la 9 lei sticla de 750ml de la un depozit chimic. eu nu mai folosesc toluen pt ca miroase rau si l-am inlocuit cu o substantza care are 80% randament si nu miroase urat si plus ca face buretele sa nu mai sara asha de tare precum alti dizolvanti.

Da' tri-nitro toluen puteti face rost? Sa sara mai tare... :lol:

G3org323 a spus:
sorymtllc a spus:
de toluen si nitro toluen iti fac eu rost la 9 lei sticla de 750ml de la un depozit chimic. eu nu mai folosesc toluen pt ca miroase rau si l-am inlocuit cu o substantza care are 80% randament si nu miroase urat si plus ca face buretele sa nu mai sara asha de tare precum alti dizolvanti.
Ce substanta? M-ar interesa si pe mine.... si eu lipesc des si prefer sa lipesc cu speed glue nu pentru a face fetele sa sara mai tare, ci pentru ca se dezlipeste si se curata mult mai usor!

Pentru cauciuc natural incercati pe la vulcanizari. Suzetele, prezervativele se dizolva foarte greu, chiar si in toluen curat. In diluant nu mai zic.
De asemenea, se poate pune vechiul lipici de pe fete, dupa ce se curata. Merge foarte bine si cel de la adezivul pe baza de apa.

am observat ca dupa ce lipesc cu apa.... cand e uscat si iau jos de pe fata adeazivul atunci ramane un cauciuc .....si am incercat si merge.... :P .... insa trebuie mult si :-J nu merita incercat ....:P

Back
Sus