Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
:thumbup: Flexibiltatea si elsticitatea au de pierdut . :wave:traian a spus:Rezolvi mai repede cu MOMENT Shoe Glue care costa 8 lei.
:lol: :lol: :lol: :biggrin: :biggrin: :biggrin:traian a spus:Prezervative, suzete sau cauta produse din LATEX (cauciuc natural)
de toluen si nitro toluen iti fac eu rost la 9 lei sticla de 750ml de la un depozit chimic. eu nu mai folosesc toluen pt ca miroase rau si l-am inlocuit cu o substantza care are 80% randament si nu miroase urat si plus ca face buretele sa nu mai sara asha de tare precum alti dizolvanti.sorymtllc a spus:si din prezervative ca e mai usor de gasit) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
:clap: I-a dat de l-o julit.Aurel Onut a spus:Da' tri-nitro toluen puteti face rost? Sa sara mai tare... :lol:
Ce substanta? M-ar interesa si pe mine.... si eu lipesc des si prefer sa lipesc cu speed glue nu pentru a face fetele sa sara mai tare, ci pentru ca se dezlipeste si se curata mult mai usor!G3org323 a spus:de toluen si nitro toluen iti fac eu rost la 9 lei sticla de 750ml de la un depozit chimic. eu nu mai folosesc toluen pt ca miroase rau si l-am inlocuit cu o substantza care are 80% randament si nu miroase urat si plus ca face buretele sa nu mai sara asha de tare precum alti dizolvanti.sorymtllc a spus:si din prezervative ca e mai usor de gasit) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
Ti-o da perversa ca pe Tg. Ocna.... :wtf: :lol: :lol:Aurel Onut a spus:.......
Daca l-am julit la antebrat, am incurcat-o........