A incetat din viata GHEORGHE BOZGA

Re: A incetat din viata GHEORGHE BOZGA

Odihneasca-se in pace!
Tenisul de masa romanesc a pierdut un mare jucator in '70, iar acum un mare antrenor ne-a parasit.
Sa-i fie tarana usoara!

A trecut in nefiinta cel mai mare antrenor roman(si nu numai)de tenis de masă...GHITA BOZGA.........DUMNEZEU SA-LODIHNEASCA si CONDOLEANTE FAMILIEI.......GHITA SA NU NE UITI DE ACOLO DIN CERURI......

Maine domnul Gheorghe Bozga va fi adus la Bistrița si va fi depus in Sala Olimpica a CSM Bistrița.
Inmormantarea va avea loc duminica de la orele 12 (sau 13).

Re: GHEORGHE BOZGA

Re: GHEORGHE BOZGA

Dumnezeu sa-l ierte ! L-am cunoscut cand eram copil si l-am apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni antrenori ai Romaniei, daca nu cumva cel mai bun. :cry:
flash a spus:
Dumnezeu s?-l ierte...S? sper?m că vor mai fi si alti oameni la Bistrița si nu numai care sa ii calce pe urme...
Eu sper sa nu...

Sincere condoleante FAMILIEI si rudelor,Dumnezeu sa-l odihneasca,intradevar un adevarat GENIU in tenisul de masa, raminem citeodata fara cuvinte........

Sala top tenis Arena din București aduce un omagiu celui ce a fost " parintele " multora dintre stelele noastre in sportul caruia i sa daruit total atit ca jucator cit si ca antrenor.
Este o pierdere grea , foarte grea, a celor ce l-au cunoscut . Aici ? in lumea noastra mica am pierdut un om mare , cum putini exista.Plecat prea curind dintre noi , lasindu-ne cu un gust amar, cu regret in suflete si cu gindul ca nimic nu poate invinge forta naturi.
Pentru cei din București care doresc sa aprinda o luminare avem un spatiu special amenajat inca de ieri pentru acest tragic eveniment .
Dumnezeu sa-l ierte !

Inmormantarea ,duminica la ora 13.00.O lacrima si un gand bun pentru nea'Ghita vomerge alaturi de el pe ultimul drum...

Este greu sa spunem ce simtim acum cand, prietenul nostru, marele antrenor dar si marele OM care a fost GHEORGHE BOZGA s-a dus dintre noi...
Poate lacrimile micutilor din Botoșani pe care i-a ajutat atat de mult sa spuna mai mult...
Volodea Ivan - Botoșani

Vom transmite condoleantele noastre si vom depune o coroana de flori la catafalcul domnului Bozga. Florin Apian si Dorel Nistor vor reprezenta familia AmatuR si vor depune coroana maine . Cei care doresc si pot sa participe la ceremonie pot lua legatura cu ei.
Multumiri lui Rasvan Crisan pentru ajutorul acordat.

Din pacate, nu ne ajung vorbele pentru a putea exprima adincimea si complexitatea sentimentelor pe care le traim, toti cei ce L-am cunoscut.
Dumnezeu sa-L odihneasca ! Condoleante familiei !

Back
Sus