Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am sunat pe doamna Liliana si nu au lemne DHS noi,are unul second al unui domn cu 450 ron :crazy: si nu se merita pe ttshop fiind mai putin si nou...mariusce a spus:poti sa ne spui si noua la ce pret e la Buzău?
merci!
Parca lemnul ala avea si fete pe el la 450ROn.adelin27 a spus:Am sunat pe doamna Liliana si nu au lemne DHS noi,are unul second al unui domn cu 450 ron :crazy: si nu se merita pe ttshop fiind mai putin si nou...mariusce a spus:poti sa ne spui si noua la ce pret e la Buzău?
merci!
Nici de la Butterfly nu mai au lemne din cauza preturilor piperate doar de la Tibhar dar nu ma intereseaza....
Deci astept oferte cu DHS Hurricane King :!:
Nu ma pricep,nu am avut echipament Stiga,daca poate cineva sa dea un raspuns din cei care cunosc...mariusce a spus:putin offtopic: am inteles ca hurricane king e o clona de Stiga offensive clasic .Am inteles eu gresit sau cele doua lemne sunt asemanatoare? daca da, cum se justifica faptul ca HK e de 4 ori mai scump
Am sunat direct proprietarul paletei de la buzau formata din lemn DHS hurricane king si tete tenergy64 si 25...mariusce a spus:poti sa ne spui si noua la ce pret e la Buzău?
merci!