Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Paule, greseala iti apartine 100%. Ia vezi tu cum ai scris in mesajul in care anuntai ca vine cu surle si trambite Vasile!Chiru a spus:sorinele frate nentu vasile fodoran din cate stiu eu are juma de suta nu ca mi-ar fi frica de el
dar are si el sanse sa ajunga macar in primii 16 :thumbup:
te salut si ne vedem sambata :wave:
:shh:Chiru a spus:la grupaaaaa 40-49 celebrul VASILEEEEEEE FODORAAAAAAAN!!!!!!!
Auzi "Timpitel"...ziceai de unii care scriu vrute si nevrute pe acest forum,tu in schimb ce faci?!?te bagi in seama cu oameni "SERIOSI" :biggrin: :crazy: :lol: ?!?!? cind dreaku te-am mintit petine cu virsta ca,chiar n-aveam nici un gind sexual cu tine ca esti prea urit :clap: :thumbup: am alte orienteri sexuale,intreab-o pe Mariasorine ai dreptate dar ce sa fac eu daca dom lica ma pacalit cu varsta lui cum si-a pacalit sotia cand s-au casatorit?
pe saraca maria a pacalito cu vreo 5-6 anisori pe mine doar cu 1an....
ca arata el mai tanar e altceva.....o fi din cauza sustinatoarelor de efort pe care le ia?
florine scuzane daca "intepaturile" noastre(chiru,lica,patrick,sportcom etc) deranjeaza dar astea sant glume care le avem intreFlorinBN a spus:Unii dintre noi ajungem sa nu mai stim cand glumiti sau va muscati de-adevaratelea ... nu ca ne-ar interesa in mod deosebit![]()
:!: Stimati colegi!Pentru astfel de "intepaturi", prelungite mai mult decat trebuie, exista rubrica de mesaja private.Nu ca ar conta in mod deosebit dar,ca si coleg,va sugerez sa folositi aceasta postatie doar pentru probleme strict legate de turneu.Va salut cu respect!Chiru a spus:florine scuzane daca "intepaturile" noastre(chiru,lica,patrick,sportcom etc) deranjeaza dar astea sant glume care le avem intreFlorinBN a spus:Unii dintre noi ajungem sa nu mai stim cand glumiti sau va muscati de-adevaratelea ... nu ca ne-ar interesa in mod deosebit![]()
noi deoarece suntem prieteni de ceva timp.eu cred ca sunt "intepaturi" de bun simt care nu cred ca deranjeaza pe nimeni.
sau poate noi cei din capitala avem glume mai "golanesti".e vina noastra ca ne-am nascut aproape de ferentari?
cred ca sunt mult mai multe nereguli pe forum decat glumele noastre.
te salut cu respect si toate cele bune :thumbup: