Achizitionare paleta de inceput

Re: Achizitionare paleta de inceput

Salut, joc tenis de masă de vreo 2 luni, si as avea o intrebare. Daca eu ma obisnuiesc sa joc cu o paleta, pe care am dat 10 lei, prima paleta si apoi cand ma voi schimba pe una mai buna voi avea deficiente de tehnica? Ideea este ca asa m-au sfatuit unii prieteni sa fac, insa as vrea sa mi-o schimb pe o Joola sau un Butterfly. Voi ce ma sfatuiti sa imi fac una profi (fete+lemn) sau sa-mi iau un Butterfly la 60-70 de ron??

George963 a spus:
Salut, joc tenis de masă de vreo 2 luni, si as avea o intrebare. Daca eu ma obisnuiesc sa joc cu o paleta, pe care am dat 10 lei, prima paleta si apoi cand ma voi schimba pe una mai buna voi avea deficiente de tehnica? Ideea este ca asa m-au sfatuit unii prieteni sa fac, insa as vrea sa mi-o schimb pe o Joola sau un Butterfly. Voi ce ma sfatuiti sa imi fac una profi (fete+lemn) sau sa-mi iau un Butterfly la 60-70 de ron??
yo tzi-as recomanda fața+lemn e cel mai bine

Ok , am vazut ca pretul de inceput ar fi 250 ron pentru paleta, se poate face si la un pret la ieftin?

[vLd a spus:
]cine imi poate raspunde la 1 intrebare?
1)am vazut la palete sa aleg un tip "flared" shi "anatomic"
ce inseamna fiecare termen???
mS anticipaT
mai omule nu cred ca nu sti atata engleza si un pic de rationament logic sa faci(bine ca ti-a raspuns cineva foarte bine punand acolo imaginile de exemplu, dar asa de dragul discutiei), anatomic inseamna care se ``muleaza`` cel mai bine pe forma mainii, iar flared daca ``flare`` inseamna cu aproximatie flacara sau daca iti amintesti ca asa scria pe penitele de la stilouri, deci o forma mai ``mladioasa`` care se simte mai usor in mana. in fine, vorbesc si io sa ma aflu in treaba.....poate vede claudiu barabas si da un semn de viata :lol:

[vLd a spus:
]sau dak nu e prea grozava acea paleta adidas imi puteti zice va rog o paleta pt jocul de spin
ms anticipat
scuza-ma io sunt cam noob in tenisul de masa, dar si asa indraznesc sa spun cu riscul de a fi facut idiot ca paleta de tenis addidas mai bine las-o si apuca-te de fotbal.....
stiga, tibhar, schildkrot, butterfly, incearca sa cauti marcile astea si chiar daca multi iti vor spune ca ele te cam ``usca`` la buzunar, poti gasi niste modele mai inferioare ca si caracteristici tehnice. si nu te feri de paletele bune pentru ca o paleta mai buna chiar daca iti ia mancarea de la gura te ajuta sa iti formezi mai corect loviturile. cum zicea altcineva pe forum, daca acum te zgarcesti si iti ``faci mana`` cu o paleta mai ieftina, mai tarziu va fi greu sa iti mai schimbi ``mecanica``

Eu cred ca mana "se face" in foarte multi ani de practica. Daca dati f multi bani pe o paleta "profesionala", nu o sa-i cunoasteti subtilitatile, pt ca nu aveti inca nivelul necesar. Pentru a accelera insa procesul de invatare, este bine sa aveti o paleta capabila de frictiune, parametru necesar la topspin sau backspin. Paletele hoby "factory made" sunt cam departe de asa ceva, asa ca este bine sa va orientati catre cele preparate de oameni priceputi. Puteti obtine ceva potrivit, in jurul sumei de 200 ron, mai putin, fiind cam mare compromisul.

adimucu a spus:
[vLd a spus:
]sau dak nu e prea grozava acea paleta adidas imi puteti zice va rog o paleta pt jocul de spin
ms anticipat
scuza-ma io sunt cam noob in tenisul de masa, dar si asa indraznesc sa spun cu riscul de a fi facut idiot ca paleta de tenis addidas mai bine las-o si apuca-te de fotbal.....
stiga, tibhar, schildkrot, butterfly, incearca sa cauti marcile astea si chiar daca multi iti vor spune ca ele te cam ``usca`` la buzunar, poti gasi niste modele mai inferioare ca si caracteristici tehnice. si nu te feri de paletele bune pentru ca o paleta mai buna chiar daca iti ia mancarea de la gura te ajuta sa iti formezi mai corect loviturile. cum zicea altcineva pe forum, daca acum te zgarcesti si iti ``faci mana`` cu o paleta mai ieftina, mai tarziu va fi greu sa iti mai schimbi ``mecanica``
Atentie, Adidas a inceput sa produca echipamente profesionale, lemne,fețe, cam tot tacamul! Si daca iau lucrurile in serios, cu megasistemul lor de management si marketing coroborat cu calitatea recunoscuta a produselor, s-ar putea sa creeze surprize pe piata !!!
Vezi link-ul http://www.tabletennis.extra.hu/index.p ... d=158.

hmmm...de la "adidasi" care sunt 10+ au trecut la parfumuri care sunt -4, acum la lemne...S-ar putea sa o dea in bara si aici, sa vedem!

Pentru inceput te sfatuiesc asa:un lemn Tulpe(50ron) si doua fete chinezesti(2.50ron o fata) in total fiind 100ron. Sau mai bine un lemn Yasaka(120ron) + doua fete chinezesti(2.50 o fata) si vei avea si 20ron discount (tota 150ron) :), poti apela la domnul George Coroianu, iti v`a trimite paleta intreaga. Te sfatuiesc pentru ca si un prieten a facut la fel si a fost foarte multumit.

Nu are discount la varianta cu fete chinezesti !!!!!

Lemn + Fete =20 ron Discount (asa a cumparat prietenul meu)

io l-as mai sfatui o ''iarba'' sa caute...

Salut,sunt incepator de ceva zile mi-a achizitionat o paleta Thibar SAMSONOV POWERGRIP asa scrie pe ea,iar fetele Phantom Speedy Rubber Technology,este si o paleta foarte usoara....Ce ziceti e buna?...sau trebuia sa iau altcv?

Vinde-o rapid, fa-o cadou, orice, dar scapa de ea, daca te gandesti serios si vrei sa progresezi in tenisul de masa. Intrebarea trebuia s-o pui inainte de a o cumpara! Rasfoieste forumul, la sectiunea "Echipamente", si vei gasi cel putin o mie de variante pentru palete destinate incepatorilor! Spor la treaba...

Codrin94 a spus:
Salut,sunt incepator de ceva zile mi-a achizitionat o paleta Thibar SAMSONOV POWERGRIP asa scrie pe ea,iar fetele Phantom Speedy Rubber Technology,este si o paleta foarte usoara....Ce ziceti e buna?...sau trebuia sa iau altcv?
Nu inteleg de ce DUPA ce iti cumperi o paleta hobby intrebi pe forum daca ai facut bine ? Si nu esti singurul caz.
De curiozitate cat ai dat pe ea ?

treaba e altfel:).
paleta am primit`o cadou:)...tenisul in practic de vreo 5-6 luni ..ma descuri cat de cat bine cu ea...dc nu e buna?
Dejule....Attila zice ca e super paleta....

Back
Sus