Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
salutare in primul rand tuturor,abia azi am descoperit forumul,asa ca sper ca ma veti ierta daca intreb si eu(cam tarziu) daca pentru inceput ar fi buna o Stiga Polaris?daca nu am sa incerc sa o vand.
scuza-ma io sunt cam noob in tenisul de masa, dar si asa indraznesc sa spun cu riscul de a fi facut idiot ca paleta de tenis addidas mai bine las-o si apuca-te de fotbal.....
stiga, tibhar, schildkrot, butterfly, incearca sa cauti marcile astea si chiar daca multi iti vor spune ca ele te cam ``usca`` la buzunar, poti gasi niste modele mai inferioare ca si caracteristici tehnice. si nu te feri de paletele bune pentru ca o paleta mai buna chiar daca iti ia mancarea de la gura te ajuta sa iti formezi mai corect loviturile. cum zicea altcineva pe forum, daca acum te zgarcesti si iti ``faci mana`` cu o paleta mai ieftina, mai tarziu va fi greu sa iti mai schimbi ``mecanica``
pai deja imi luasem,de aia am spus "cam tarziu"!Nu iti lua, cred ca e o porcarie de paleta la un pret anormal de mare pentru calitatile ei.
Ma poti suna la 0766544295 daca doresti sa iti recomand si sa te sfatuiesc in legatura cu achizitionare de echipamente profi.