ChrisDavid
boboc
Re: Hobby Champ la Top Tenis Arena
Dar castigatorul primei grupe nu a fost Bottea Mihai?Are 27 de puncte.
Dar castigatorul primei grupe nu a fost Bottea Mihai?Are 27 de puncte.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sambata, 13 Noiembrie 2010, concursul Hobby Champ va incepe la ora 10. Va rugam sa va inscrieti pe office(at)toptenis.rosrady89 a spus:la ce ora este sambata asta? ca sa stiu cum sa-mi fac programul. multumesc
Se platesc ambele taxe. Nu toti concurentii pot participa etapa de etapa si ar fi incorect fata de ei sa se plateasca diferit.mikhaelis a spus:salut...am si eu o intrebare...daca doresc sa particip la concursul de maine trebuie sa platesc obligatoriu si taxa de 10 lei pe editie si cei 2 lei/joc...eu nu mai pot ajunge la alta etap din editia asta si de asta ma gandesc daca trebuie sa platesc ambele taxe...ast un rasp...
Salut!cubbusiness a spus:As ruga organizatorul, ca in aceasta saptamana sa puna in aplicare ceea ce a promis la inceput, si anume, sa imparta jucatorii in serii valorice.
Numarul pe participanti sa fie impartiti in 2-3 grupe. Cei nou veniti sa fie repartizati in cele 2-3 grupe in mod egal. Va dau un exemplu personal, in participat la 3 etape si in doua etape am jucat cu primii doi jucatori din clasament , dar niciodata nu am jucat cu doi jucatori din ultima parte a clasamentului.
Eu vin sa invat, sa fac miscare, sa ma simt bine, dar deasemenea vreau sa joc si cu jucatori de o valoare mai apropiata.
Ce intelegi prin runda? Noi avem editie si etapa.2Shaeee a spus:La terminarea unei runde se impart cupe/medalii?
Ne gandim la o modalitate de a recompensa primele 3 pozitii din clasament.Revenim cu amanunte.2Shaeee a spus:Da, am scris gresit, ma refeream dupa 4 etape, adica o editie.