Trofeul Veteranilor, Topoloveni - 20 noiembrie 2010

Re: Trofeul Veteranilor, Topoloveni - 20 noiembrie 2010

Printre picaturi Sorine ,te rugam sa ne tii la curent si pe noi care nu am putut ajunge .

20-39 loc1 cazacu loc2 postoaca loc3-4 manescu si pantelimon
40-49 loc1 stoica cornel loc2 roman iulian loc3-4 badescu viorel si dinca dorinel
la restul grupelor de varsta nu stiu sigur

Multumim dl.Paul ,poate ne mai lamuresta cineva si la celelalte gr.

70+ Brehariu București Sinescu Ploiești Arseni Ploiești
60-69 David București Pietris București Filipescu București ...?
50-50 Toma Pitești Ciopaca Topoloveni Savin Brașov Popa București

Un turneu super frumos,multumiri organizatorilor.In primul rand felicitari celor 2 jucatori din Brașov care au facut sa se auda de orasul nostru pe podium,Roman Iulian locul 2 la cat 40-50,respectiv Savin Gabriel locul 3 la cat 50-60!In al doilea rand tin sa spun ca au fost meciuri extraordinare cum iti e dat f rar sa vezi live.Pe aceasta cale tin sa-l felicit si pe campionul Cazacu,care ne-a aratat un tenis de mare clasa,mai ales in finala!Felicitari!!Intr-adevar meritai locul 1!!!! :clap: :clap: :clap:

A fost un turneu reusit cu nume mari(in special Cazacu si chiar Manescu prietenul meu),felicitari organizatirilor(Sorine fa ceva cu lumina ca e superoarba) care ne-au obisnuit cu ospitalitatea lor.
Nu in ultimul rand felicitari castigatorilor printre care i-mi pare rau ca nu am fost(de cand joci cu Cornel Stoica daca nu ai un dram de noroc.....) si sa ne vedem sanatosi la urmatorul turneu al veteranilor.
P.S. Tin sa transmit unui prieten sa nu fie suparat ca a fost eliminat de "seful" lui.
Zi merci ca sa terminat asa ca-mi spusese mie ca daca-l bateai erai concediat :lol: :lol: :lol:
Salutari la toata lumea si toate cele bune :wave:

Dragomir Paul a spus:
A fost de ajuns un telefon ... Offff... Un singur telefon si gindurile deja sunt acolo cu voi copilasi ...
Nea' Dutzu ...Sarumina pentru vorbele rostite si Vali Suta ...Multumesc de incurajari...
Va tin pumnii si nu uitati ca acolo exista o bucatica de suflet al meu ...
Multumesc !!!

Felicitari organizatorilor, a fost un turneu reusit cu fffff multe meciuri tari.
Felicit si castigatorii tuturor categoriilor de varsta :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap:

Felictari Doru Dinca ai demonstrat ca nimic nu este intamplator , un rezultat foarte bun intr-o companie selecta! Antrenamentele la TC Energy Călărași incep sa dea roade!

:clap: Felicitari Gabi surpriza placuta din BV. :thumbup:
:wave: De asemenea tuturor participantilor . :yawn:

am si eu o neclaritate pe care vreau sa o impartasesc tuturor colegilor de pe acest forum. totodata ,daca cineva este la curent cu modificarile produse in regulamentul de joc, sa ni le comunice si noua, cei care nu suntem inca la curent cu aceste modificari.
concret, intr-o partida cu dl. tigau dan ( fata de care am toata stima) dumnealui a schimbat paleta in timpul jocului,dupa ce in prealabil ma informase cu privire la acea modificare de regulament care acum permite acest lucru.
nu m-am opus neavand cunostinta de asa ceva,oricum dl. dan ma batea ,nu asta era important si m-am gandit ca dumnealui in virtutea pozitiei pe care o detine in tenisul de masa este informat si noi nu...
deci va rog ,cine are acces la aceste modificari de ultima ora sa ni le comunice si noua sa le spunem si noi copiilor
multumesc.

:thumbup: Adevarat ca s-a dat voie la schimbarea paletei in timpul meciului ,dupa verificarea in prealabil de arbitru . :clap:
:yawn: La fel de bine se stie ca ori ce jucator are cel putin o paleta de rezerva [ identica ] . :crazy:
:thumbdown: Lucru care nu stiu daca este mentionat ,pote ne lamureste cineva ? :wtf:
:lolno: Primul caz se pote vedea la Timo B. :wave:

Back
Sus