Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Copilul (Tiberiu) are multe trofee din acestea acasa! Ale tatalui lui (Cavalerul Bogdan T.) ...catalin_bt a spus:Copilul se gandea daca ar avea un asa trofeu acasa :thumbup:
Daca te astepti sa-ti ofer 2-300 roni sa nu o pui te inseli amarnic. Da-i drumul !cule a spus:as avea si eu o poza mai "interesanta" asa...dar din lipsa de respect nu am sa o postez..aluzie vali suta^^
Din cat ma pricep eu,o negociere buna se incheie cu un rezultat bun pentru cel care o face.catalin_bt a spus:Ce negociator bun e cule :clap:
degeaba te scoti vali ca tot nu am sa o postez doar daca 2,3000$ ies din astaVali Suta a spus:Din cat ma pricep eu,o negociere buna se incheie cu un rezultat bun pentru cel care o face.
Nicu are aceste tendinte,ca si acum un an tot la turneul final cand a incercat sa "negocieze"un meci cu o persoana foarte cunoscuta si DEMNA din Amatur,care nu a acceptat oferta lui de ai vinde meciul.Probabil ca trecerea acestui turneu final din acest an,ia reamnintit esecul de anul trecut si faptul ca cere niste sume pentru o poza care mi-ar putea aduce si-un premiu,nu face decat sa confirme ca Nicu nu se incadreaza in nici una din cele doua asa zise "negocieri": "ofera-sau cere-ca oricum nu ti se va da ".
Hai pa !