Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
La Petrolu, dupa 6Taquito a spus:Unde pot juca tenis de masă in Ploiești si la ce pret ?
Multumesc !
Ploiești-ul este ''sec'' in ceea ce inseamna tenisul de masa jucat asa cum trebuie si pe ce trebuie... prin implicarea unor baieti deosebiti, se poate juca insa absolut bestial martea si joia la Baicoi intre orele 6-9...trebuie sa vorbiti cu Luci Bozga sau Victor Foca despre costuri, taxe si alte detalii...ii gasiti pe acest forum...profit inca o data de acest raspuns sa ii felicit pentru conditiile pe care le-au realizat, si stiu foarte bine ca n-a fost usor delocadelin27 a spus:Domnule Robert daca aflati ceva va rog sa-mi dati si mie un mesaj...multumesc
Multumesc mult domnu' Horia,puteti sa-mi dati si mie prin MP un nr de tel al domnului Luci Bozga sau Victor Foca??horia a spus:Ploiești-ul este ''sec'' in ceea ce inseamna tenisul de masa jucat asa cum trebuie si pe ce trebuie... prin implicarea unor baieti deosebiti, se poate juca insa absolut bestial martea si joia la Baicoi intre orele 6-9...trebuie sa vorbiti cu Luci Bozga sau Victor Foca despre costuri, taxe si alte detalii...ii gasiti pe acest forum...profit inca o data de acest raspuns sa ii felicit pentru conditiile pe care le-au realizat, si stiu foarte bine ca n-a fost usor delocadelin27 a spus:Domnule Robert daca aflati ceva va rog sa-mi dati si mie un mesaj...multumesc
Incearca te rog sa cauti pe forum, e foarte probabil sa fie mentionate undeva...adelin27 a spus:Multumesc mult domnu' Horia,puteti sa-mi dati si mie prin MP un nr de tel al domnului Luci Bozga sau Victor Foca??horia a spus:Ploiești-ul este ''sec'' in ceea ce inseamna tenisul de masa jucat asa cum trebuie si pe ce trebuie... prin implicarea unor baieti deosebiti, se poate juca insa absolut bestial martea si joia la Baicoi intre orele 6-9...trebuie sa vorbiti cu Luci Bozga sau Victor Foca despre costuri, taxe si alte detalii...ii gasiti pe acest forum...profit inca o data de acest raspuns sa ii felicit pentru conditiile pe care le-au realizat, si stiu foarte bine ca n-a fost usor delocadelin27 a spus:Domnule Robert daca aflati ceva va rog sa-mi dati si mie un mesaj...multumesc
v-as fi foarte recunoscator..multumesc![]()
trec destul de des pe la sala...ne putem intalni acoloadelin27 a spus:Domnu Horia, dvs jucati la baicoi la sala specificata mai sus?sau unde jucati dvs??As vrea si eu sa joc cu dvs,se poate? :biggrin:
Salut,
Saptamana aceasta s-a deschis o sala de tenis de masă (AMA SPORT CENTER) pe str Bobalna, vis a vis de restaurantul President.
Avem 3 mese si suficient spatiu de joc.
Pentru rezervari si informatii, ne puteti contacta la nr de tel 0747.303.601. sau la ama_sport(at)yahoo.com
Va asteptam,
Adrian